Νέα κοινή εμφάνιση Μενεγάκη-Παντζόπουλου στην Κηφισιά
Showbiz

Νέα κοινή εμφάνιση Μενεγάκη-Παντζόπουλου στην Κηφισιά

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει από την Πέμπτη μέχρι και σήμερα η κοινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέου Παντζόπουλου σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Ωστόσο, όπως μόνο το gossip-tv σας αποκαλύπτει, δεν επρόκειτο για την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στην κοσμική ζωή της Αθήνας, καθώς η πρώτη φορά που παρουσιάστρια και επιχειρηματίας εθεάθησαν μαζί ήταν στην Κηφισιά.


Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του προαστίου θαμώνες γνωστού café είδαν την Ελένη Μενεγάκη, ενώ οδηγούσε ήρεμη το τζιπ της, ξαφνικά να σταματά απότομα προκειμένου να συνομιλήσει με ένα κύριο με μακριά μαλλιά, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι… αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος δεν ήταν άλλος από τον Ματέο Παντζόπουλο.
Στη συνέχεια, και αφού οι δυο επώνυμοι μίλησαν για λίγο, η Ελένη Μενεγάκη έβαλε μπροστά τα μαύρο τζιπ της και αποχώρισε ενώ ο Ματέο Παντζόπουλος πήγε με τα πόδια σε κεντρικό υπόγειο parking της περιοχής, όπου αφού πήρε ένα δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στην παρουσιάστρια, και την ακολούθησε οδικώς μέχρι το σπίτι της στα Μελίσσια.
Από εκεί, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αποχώρισαν για το εστιατόρια των Νοτίων προαστίων όπου και πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή, δημόσια εμφάνισή τους μετά την εμφάνιση τους στο ταβερνάκι της Νέας Μάκρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved