Εύα Αντωνοπούλου: «Στην τηλεόραση όλα είναι ρευστά»
Media

Εύα Αντωνοπούλου: «Στην τηλεόραση όλα είναι ρευστά»

Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από lifestyle προγράμματα, ωστόσο τελευταία αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με την ενημέρωση. Ο λόγος για την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσίαζε τίτλους ειδήσεων μέσα από την εκπομπή «Πρώτη γραμμή». Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φαίνεται πως έμειναν ικανοποιημένοι από την πρόοδο της Εύας και έτσι της εμπιστεύτηκαν πρωινή ενημερωτική εκπομπή «ΣΚΑΪ on line».


-Πως σας φάνηκε η ενασχόληση με τον ενημερωτικό τομέα;
« Χρόνια προσπαθώ να δοκιμαστώ στο χώρο της ενημέρωσης και νομίζω ότι πλέον έχω αλλάξει από ότι όταν ήμουν πιο μικρή. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης βάζουν συχνά ταμπέλες στο ποιος είναι «ενημερωτικός» και ποιος «ψυχαγωγικός» και θέλει κόπο να πείσεις τον κόσμο».

-Τι θα περιλαμβάνει η εκπομπή «ΣΚΑΪ on line»;
« Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις της ημέρας για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας και μας αφορά».

-Θα σας ενδιέφερε η μόνιμη παρουσίαση δελτίων ειδήσεων;
« Βέβαια και θα με ενδιέφερε. Είναι όμως κάτι που θέλει ιδιαίτερη δουλειά και προεργασία , θέλει να το πας βήμα-βήμα, να το χτίσεις».

-Ποια τα σχέδιά σας για του χρόνου;
« Μέχρι τέλος Αυγούστου θα είμαι συμπαρουσιάστρια του Βασίλη Λυριτζή . Από τον Σεπτέμβριο όλοι θα είμαστε στις θέσεις μας. Ξέρω ότι θα κάνω του τίτλους ειδήσεων , αν και στην τηλεόραση είναι όλα ρευστά. Εκεί που κάνεις σχέδια, εκεί όλα ανατρέπονται».

ΠΗΓΗ: 7μέρεςTv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved