Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Ήμουν κατά του γάμου μέχρι που γνώρισα τον Γιάννη»
Showbiz

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Ήμουν κατά του γάμου μέχρι που γνώρισα τον Γιάννη»

Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» Αντιγόνη Δρακουλάκη μιλάει για τις καλοκαιρινές της διακοπές ως παντρεμένη, για την επιστροφή της στα γυρίσματα της ταινίας και το κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον γάμο.

«Οι πρώτες μου διακοπές ως παντρεμένη ήταν καταπληκτικές! Αποφασίσαμε με τον Γιάννη να πάμε στη Στοκχόλμη και ήταν πραγματικά ένα μαγευτικό μέρος. Μου αρέσουν οι καλοκαιρινές ανατροπές, το τόλμησα και δεν το μετάνιωσα. Πήγαμε, βέβαια και στην Πάρο που λατρεύω. Ήταν υπέροχα, αλλά δυστυχώς μου φάνηκε ότι τελείωσε γρήγορα».
-Προσαρμόστηκες εύκολα μετά τις διακοπές στα ωράρια των γυρισμάτων;
«Δεν θα το έλεγα. Ακόμη είμαι στους ρυθμούς της Πάρου. Η πρώτη μέρα στη δουλειά έχει πολλή πλάκα. Αγκαλιαζόμαστε, φιλιόμαστε και λέει ο ένας τα νέα του στον άλλο. Γενικά υπάρχει μια γλυκιά νοσταλγία για την επιστροφή. Μάλλον είναι ο μαζοχισμός της δουλειάς».

-Η ζωή σου μετά έχει αλλάξει μετά τον γάμο;
«Καθόλου. Όπως ήμασταν πριν, είμαστε και σήμερα. Απλά η σχέση δύο ανθρώπων περνάει σε άλλο επίπεδο, γίνεται πιο δυνατή».

-Πολλοί άνθρωποι πάντως φοβούνται τον γάμο. Άνηκες και εσύ σ’ αυτούς;
«Ναι, τον γάμο τον φοβόμουν πολύ. Ήμουν πολύ αρνητική και μόνο στην ιδέα του, αλλά με τον Γιάννη αισθάνθηκα ασφαλής. Είδα ότι κινούμαστε στον ίδιο ρυθμό, οπότε δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό να τον παντρευτώ».

ΠΗΓΗ: PEOPLE

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved