Τι δήλωσε η Γκαγκάκη για Τατιάνα και Λιάγκα-Σκορδά
Media

Τι δήλωσε η Γκαγκάκη για Τατιάνα και Λιάγκα-Σκορδά

Μιλώντας στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Αnt1, Κατερίνα Γκαγκάκη, σχολίασε τα σχέδια του σταθμού για τη νέα σεζόν αλλά και τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο τις τελευταίες μέρες.

«Ο λόγος που δεν είναι φέτος μαζί μας η Τατιάνα -που αγαπάμε πάρα πολύ- είναι γιατί δεν θέλαμε να ενισχύσουμε την απογευματινή ζώνη» ξεκαθάρισε η γνωστή επικοινωνιολόγος, ενώ εξήγησε πως δεν πιστεύει πως υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια από την πλευρά της Τατιάνας επειδή ο ΑΝΤ1 δεν της επέτρεψε να κρατήσει για τη νέα της εκπομπή στο Star τον τίτλο «Αξίζει να το Δεις».

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση η Ράνια Θρασκιά να παραμείνει στον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας πιθανά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε: ««Το Σαββατοκύριακο δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρωινό. Από εκεί και πέρα, θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση». Τόνισε πάντως πως η δική της επιθυμία θα ήταν να βρει η Ράνια μια θέση στο νέο πρόγραμμα του καναλιού: «Δεν έχει αποφασιστεί απολύτως τίποτα. Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, θα το ήθελα πολύ» είπε.

Σχολίασε ακόμη την είσοδο του ζεύγους Σκορδά-Λιάγκα στην πρωινή ζώνη και το πόσο αυτή θα δημιουργήσει πρόβλημα στο δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου: «Δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά προφανώς θα υπάρχει ανταγωνισμός. Θα μου πείτε πέρυσι δεν υπήρχε; Είναι όμως μια πολύ καλή πρόταση αυτή του Mega».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε ποια θα είναι -κατά τη γνώμη της- τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 φέτος, η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε: «Μπορεί να πει κάτι κανείς για τον Παπαδάκη και το "10-1"; Επίσης, ξεχωρίζω το "X-Factor" και το "Next Top Model". Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφει και το "Deal". Το θεωρούσα αδιανόητο που είχε βγει από το πρόγραμμα», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανάληψη της παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων από τη Μαρία Χούκλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved