Μαρία Σολωμού: «Δεν θα βάφτιζα τον γιο μου, αν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Δεν θα βάφτιζα τον γιο μου, αν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών»

Όπως πάντα αντισυμβατικός χαρακτήρας, η Μαρία Σολωμού κάνει μία πραγματική αποκάλυψη σε ό,τι έχει να κάνει με τα πιστεύω της. Όπως δηλώνει σε συνέντευξή της, ήταν μεγάλη υποχώρηση για εκείνη να βαφτίσει τον γιο της.

“Ειλικρινά, δεν θα το βάφτιζα, αν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών. Δεν είναι ιδεολογικό το θέμα. Θεωρώ πως η διαδικασία της βάφτισης είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά. Έχετε δει κανένα παιδάκι να γελάει στα βαφτίσια του; Όλα κλαίνε» είπε ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και την άποψή της για τον όρο ‘ανύπαντρη μητέρα’ τον οποίο θεωρεί υποτιμητικό: “Το παιδί μου έχει πατέρα και δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου. Το κρίσιμο στοιχείο για μένα είναι ότι οι γονείς του παιδιού μου δεν ζουν μαζί”, είπε.
Τέλος, κατέστησε σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως δεν διαπραγματεύεται με τίποτα την έκθεση του γιου της στα media: “Η μόνη περίπτωση που μπορώ να αντιδράσω είναι όταν φωτογραφίζουν το παιδί μου. Το έχουν κάνει, γι' αυτό είμαι στα δικαστήρια και θα πάω την υπόθεση μέχρι να φτάσω 80 ετών”.


Πηγή: Elle

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved