Το «Έτερον ήμισυ» ολοκλήρωσε τα γυρίσματα!
Showbiz

Το «Έτερον ήμισυ» ολοκλήρωσε τα γυρίσματα!

Η απάντηση στο αρχέγονο ερώτημα πλησιάζει, μια και τα γυρίσματα της ταινίας «Το Ετερον Ημισυ» ολοκληρώθηκαν και η διαδικασία του μοντάζ μόλις ξεκίνησε!

Ποιά είναι η αληθινή ιστορία του Αδάμ και της Εύας; Τι ρόλο έπαιξε η Τούλα στη δημιουργία του κόσμου; Είναι αλήθεια ότι ο Θεός μάς έπλασε σε σετάκια των δύο τεμαχίων;

Η Βίκυ και ο Φαίδων, θεραπευτές γάμου και σύζυγοι και η Μαρίνα και ο Ζαχαρίας, μανάβηδες και ζευγάρι. εκρηκτικό, αναζητούν τις φλέγουσες απαντήσεις στη μεγάλη εμπορική επιτυχία του φετινού χειμώνα που ετοιμάζουν η Filmopolis και οι Αργοναύτες! Το «Ετερον Ημισυ» είναι μια κωμική ερωτική διαδρομή από τον. καναπέ του ψυχαναλυτή μέχρι τον παράδεισο των πρωτόπλαστων, με πρωταγωνιστές τα ξεκαρδιστικά κινηματογραφικά ζευγάρια Δάφνη Λαμπρόγιαννη - Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Παπουτσάκη - Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Το τραγούδι τίτλων της ταινίας, «Το Άλλο μου Μισό», σε στίχους και μουσική C:Real, ερμηνεύει η Κατερίνα Παπουτσάκη! Το video clip του τραγουδιού γυρίζεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα και σύντομα θα είναι έτοιμο για το κοινό. Το τραγούδι «Το Άλλο μου Μισό» θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από τη Sony Music.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved