Δεν έχει λήξει ο συναγερμός στην Οικονομία
G-Politics

Δεν έχει λήξει ο συναγερμός στην Οικονομία

Στο θέμα της Οικονομίας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου, φέρεται να δήλωσε ότι, «ο συναγερμός ακόμη δεν έχει λήξει για την οικονομία. Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του παρελθόντος αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι το 2011 ελπίζει ότι θα είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης. «Το 2012 θα επανέλθουμε στην ανάπτυξη και το 2013 δρομολογούμε εξελίξεις οριστικής πια εξόδου από την οικονομική κρίση και την εξάρτηση», σημείωσε με νόημα.



Με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Παπανδρέου επετέθη σε όσους περιφέρουν την «αντιμνημονιακή υποκρισία τους» εννοώντας κατά κύριο λόγο την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ υποστήριξε ότι η 7η Νοεμβρίου θα είναι μια ιστορική μέρα, καθώς θα ξεκινά η μεγάλη επανάσταση του Καλλικράτη. Η πρώτη θητεία όσων εκλεγούν θα είναι καθοριστικής σημασίας για το θεσμό, ο οποίος προσεγγίζει διαφορετικά την ανάπτυξη. Ζήτησε από τους υπουργούς του, τις τρεις τελευταίες βδομάδες μέχρι τις εκλογές να εντείνουν της προσπάθειές τους για την ανάδειξη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να παραμελούν το κυβερνητικό έργο. Υπογράμμισε ότι κάθε άλλο παρά μικροπολιτικές είναι αυτές οι εκλογές και φυσικά δεν συνιστούν ευκαιρία για διαμαρτυρία. «Το δίλημμα για τη χώρα είναι αν θα συνεχίσουμε το έργο της σωτηρίας ή αν θα πάμε πίσω στην παρακμή και τη φαυλότητα», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός.



www.newsbomb.gr/politiki/story/den-exei-liksei-o-sunagermos-stin-oikonomia
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved