Κορίνα Στεργιάδου: "Ο Αντώνης είναι αγνός και εγώ έχω “χορτάσει” ομορφιά"
Showbiz

Κορίνα Στεργιάδου: "Ο Αντώνης είναι αγνός και εγώ έχω “χορτάσει” ομορφιά"

«Με το που γνώρισα τον Αντώνη, τρελάθηκα. Είμαστε εννέα χρόνια μαζί» δηλώνει η σύζυγος του πολίστα Αντώνη Βλοντάκη και πρώην μοντέλο Κορίνα Στεργιάδου. Η μελαχρινή καλλονή μιλάει για τα παιδιά τους, τον τρίχρονο Σπυρίδωνα, την πεντάχρονη Μαλένα και την εξάχρονη Ηλέκτρα, αλλά και την κόντρα του συζύγου της με την Αθηναΐδα Νέγκα από την κριτική επιτροπή του «Just the 2 of us».


Για το αν θα κάνει κάτι επαγγελματικά είπε: “Δεν νομίζω. Η αλήθεια είναι ότι αυτήν τη στιγμή δεν έχω να κάνω κάτι, αφού στην πασαρέλα δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω. Είμαι χαλαρή με τα παιδιά και... βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχω σκεφτεί ακόμη.”

Γι' αυτό που θαυμάζει στον Αντώνη Βλοντάκη: “Σίγουρα το πρώτο πράγμα που βλέπουμε όλοι είναι η ομορφιά. Ομως επειδή ήμουν σε έναν χώρο που είχα «χορτάσει» ομορφιά, αυτό που ξεχώρισα είναι ότι ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος με εσωτερική ομορφιά. Ηταν και είναι αγνό παιδί. Είναι καλοσυνάτος, δεν έχει πονηράδα μέσα του και από την αρχή ήταν ειλικρινής απέναντί μου. Με το που τον γνώρισα, τρελάθηκα, δεν περίμενα ότι θα μου συμπεριφερόταν έτσι. Είμαστε εννέα χρόνια μαζί.
Για την παρεξήγηση με την Αθηναΐδα Νέγκα: “Νομίζω ότι η Αθηναΐς το πήρε χαλαρά και δεν την ενόχλησε κάτι από αυτά που είπε ο Αντώνης. Ο σύζυγός μου ούτως ή άλλως απευθυνόταν σε όλη την κριτική επιτροπή. Ο Αντώνης δεν πήγε εκεί για διαγωνισμό ομορφιάς, αυτό ήθελε να τονίσει. Δεν έγινε καμία παρεξήγηση, μια χαρά είναι με την Αθηναΐδα.”


Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved