Στα... μαχαίρια γνωστό ζευγάρι της show biz
Showbiz

Στα... μαχαίρια γνωστό ζευγάρι της show biz

Δραματικές στγμές ζει γνωστή και αγαπημένη κυρία της show biz τις τελευταίες μέρες μετά από έντονο καυγά που είχε με το σύζυγό της, επίσης πολύ γνωστό πρόσωπο ειδιικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Για άλλη μια φορά, ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, την χτύπησε άσχημα με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει ζητώντας την βοήθεια της οικογένειάς της. Η νεαρή μητέρα και όμορφη σύζυγος πολλές φορές είχε παραπονεθεί στην οικογένειά της για τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της. Η ίδια προσπαθούσε να κάνει υπομονή κυρίως λόγω των παιδιών, αλλά πολλές φορές ανησυχούσε για τη σωματική ακεραιότητα. «Όλα είναι αποτέλεσμα ζήλιας» έλεγε εκείνη κάθε φορά που αναφερόταν στο περιστατικό προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της στην αδελφή της και σε κάποιους οικογενειακούς φίλους.

Πριν από μερικές μέρες όμως το... ποτήρι ξεχύλισε και ένα επεισόδιο ανάμεσα στο ζευγάρι έφερε και πάλι στο προσκήνιο τη γνωστή συμπεριφορά του συζύγου . Η γνωστή κυρία της show biz, η οποία προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στο χώρο της γυναικείας ομορφιάς χρειάστηκε να απουσιάσει για επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός πρωτεύουσας.

Όταν όμως γύρισε από το ταξίδι βρήκε μπροστά της έναν εκνευρισμένο χωρίς λόγο σύζυγο να την περιμένει, κάνοντάς της χιλιάδες ερωτήσεις εκ των υστέρων για το ταξίδι της.

Τότε ήταν που άναψε ο καυγάς αναμεσά τους και έφτασε στα άκρα αφού εκείνη με κλάμματα και φωνές έφυγε απο το σπίτι γιά να γλυτώσει τα χειρότερα . Η οικογένειά της αυτή τη στιγμή προσπαθεί να τη βοηθήσει στέλνοντας τελεσίγραφο στον σύζυγο της κόρης τους ότι αν δεν αλλάξει τακτική θα βρεθούν στα δικαστήρια.

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/gossip/story/sta-maxairia-gnosto-zeugari-tis-show-biz

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved