Κόρη πασίγνωστου εφοπλιστή σε ταινία για τον Αλέξη
Lifestyle

Κόρη πασίγνωστου εφοπλιστή σε ταινία για τον Αλέξη

Η Λουκία Λαιμού, ηθοποιός στο επάγγελμα και γόνος εφοπλιστικής οικογένειας είναι μία από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «December Riots» ή αλλιώς «Μαχητές του Δεκεμβρίου».


Η ταινία έγινε με αφορμή την άνανδρη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου, Η Λουκία, που «απαρνήθηκε» τα καράβια, για να ταξιδέψει στους δρόμους της υποκριτικής και του χορού, μίλησε για την ταινία, που αναμένεται να «αγγίξει» την ελληνική κοινωνία.
Η αμερικάνικης παραγωγής ταινία, γυρισμένη στα αγγλικά, σχετίζεται μεν με την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου, όμως δεν πρόκειται για αναπαράσταση των γεγονότων, αλλά για πραγματικότητα. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυθεντικό υλικό, καθώς στην ταινία, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Αθήνα και στο Λος Άντζελες, περιλαμβάνεται βιντεοσκοπημένο υλικό από την οικογένεια, σχεδόν όλη η δικογραφία με τις περίπου 400 φωτογραφίες, ενώ θα ακούγεται και η φωνή του Αλέξη.
Το έργο διαδραματίζεται σε ένα σινεμά, όπου ήταν παγιδευμένος εκείνο το βράδυ ο κ. Βορρής, ο σκηνοθέτης. Η Λουκία θα υποδύεται την Μαρίνα, μια DJ που βρίσκεται στον χώρο του σινεμά μαζί με τους υπόλοιπους και γίνεται κομμάτι αυτού του δράματος που εξελίσσεται. Είναι ένας χαρακτήρας ευαίσθητος, αλλά με στοιχεία δυναμισμού που φαίνονται και στο ροκ στυλ που φέρει.
Πώς αποφάσισε να συμμετέχει στην ταινία; «Γνώρισα τον σκηνοθέτη, τον Δημήτρη Βόρρη και μου άρεσε η εικόνα που είχε στο μυαλό του για την ταινία, και το ότι δεν είχε κανένα σκοπό να κάνει απλά «μια ταινία» που να μπορεί να είναι εις βάρους ενός παιδιού. Η συγκατάθεση της μητέρας του Αλέξη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο καθώς σε καμία περίπτωση κανείς από μας δεν θα ήθελε να προκαλέσει ανεπιθύμητο πόνο στην οικογένεια του Αλέξη», λέει στην αποκλειστική συνέντευξη στο star.gr.
Όπως αναφέρθηκε και στην αρχή της συνέντευξης η Λουκία είναι γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Λαιμού. Όταν της λένε ότι της ανοίγονται πόρτες «τρελαίνεται», καθώς κάνει τα πάντα για να μην δείχνει την… καταγωγή της. «Το όνομα μου είναι ευχή και κατάρα μαζί», λέει και συνεχίζει: «Κάποιος μπορεί να με προσέξει ή να με θυμηθεί λόγω αυτού, όμως αποκλείεται να βρω μια δουλειά από το επώνυμό μου, και φυσικά είναι αδύνατο να κρατήσω μια δουλειά μόνο και μόνο επειδή λέγομαι «Λαιμού» (όσο γνωστό και να ναι το επώνυμό σου, άμα δεν έχεις όρεξη για δουλειά δε κρύβεται!!). Ανέκαθεν με πείραζε που πολύς κόσμος πίστευε ότι δεν μου άξιζε οποιαδήποτε δουλειά επειδή «τα έβρισκα έτοιμα» ή μεγάλωσα με «χρυσό κουτάλι» . Γι αυτό το λόγο έφυγα από το σπίτι μου όταν ήμουν 18 χρονών και είχα 3 δουλειές και έβγαλα τα δικά μου χρήματα, δούλεψα για τον εαυτό μου και για να μη μπορεί κάνεις να πει ότι εξαρτώμαι από την οικογένεια μου. Ακόμη και σήμερα δουλεύω συνέχεια, και προσπαθώ να μαθαίνω από τα λάθη μου και να γίνομαι ένας καλύτερος άνθρωπος, να κάνω τους γύρω μου να γελάνε, και να περνάω όμορφες στιγμές ως Λουκία. Τα άτομα που έχω γύρω μου στη ζωή μου δε με βλέπουν ως «Λαιμου» γιατί εγώ δε τους αφήνω. Με βλέπουν ως «η Λουκία με τα προτερήματα και τα ελαττώματα μου. Και σε όποιον αρέσω! Χιχι!»
Για όλα αυτά η Λουκία προτιμά να περνάει περισσότερη ώρα… χορεύοντας (λατρεύει τον χορό), ενώ στόχος της είναι μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια να έχει γυρίσει τον κόσμο «να χω δει πολλά πράγματα, να χω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους. Θα ήθελα να ανοίξω και μια σχολή χορού! Να χω δουλέψει με μεγάλους ηθοποιούς, για να πάρω από τις εμπειρίες τους... Η αλήθεια είναι ότι ονειρεύομαι να κάνω πολλά πράγματα», λέει μόνο που κρατάει μια επιφύλαξη (μάλλον λόγω του απρόσμενου θανάτου του πατέρα της) συμπληρώνοντας «Έχω μάθει να μη κάνω σχέδια όμως, επειδή η ζωή σου φέρνει πάντα πολλές εκπλήξεις».πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved