Έδωσε στο γιο του κοκαΐνη όταν ήταν 11 ετών
Showbiz

Έδωσε στο γιο του κοκαΐνη όταν ήταν 11 ετών

Ο Γκρίφιν Ο Νιλ, γιος του διάσημου ηθοποιού Ράιαν Ο Νιλ, κατηγορεί με δηλώσεις του τον πατέρα του πως του έδωσε κοκαΐνη όταν ήταν έντεκα ετών. Ο τρόπος ζωής του πατέρα του ήταν τέτοιος που ουσιαστικά οδήγησε όλα του τα παιδιά σε εθισμό στα ναρκωτικά και σε σοβαρότατα προβλήματα.

Ο 45χρονος σήμερα, Γκρίφιν Ο Νιλ, μίλησε στο σόου του Λάρι Κινγκ για τα όσα πέρασε στο πλευρό του πατέρα του, ο οποίος όντας ο ίδιος εθισμένος στα ναρκωτικά κατέστρεψε – όπως λέει – τη ζωή του.
«Ήμουν μόλις έντεκα όταν μου έδωσε κοκαΐνη και μου είπε: θα δούμε το Μπάρι Λίντον και είναι μεγάλης διάρκειας ταινία, αυτό ίσως σε βοηθήσει», είπε ο Ο Νιλ που δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα του για πολλά χρόνια, ενώ του απαγορεύτηκε να παραστεί στην κηδεία της Φάρα Φόσετ, δεύτερης γυναίκας του ηθοποιού.
Ο Γκρίφιν Ο Νιλ δεν σταμάτησε εκεί με τις αποκαλύψεις του, είπε ακόμη ότι δεν ξέρει εάν και ο πόνος που έδειχνε ο πατέρας του για το χαμό της επί πολλά χρόνια συντρόφου του ήταν αυθεντικός. Τον χαρακτήρισε μάλιστα κοράκι που έπεσε με τα νύχια στη Φόσετ για να πάρει την κληρονομιά. Ο Ο Νιλ είχε σχέση με τη Φόσετ για 15 χρόνια, αλλά πριν καιρό είχαν χωρίσει και τα βρήκαν λίγο πριν η Φόσετ πεθάνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved