Η φασολάδα, η φυλακή και οι χωρισμοί…. με Χριστουγεννιάτικη διάθεση!
Media

Η φασολάδα, η φυλακή και οι χωρισμοί…. με Χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Η εκπομπή «κους κους», θυμάται τα πιο περίεργα δώρα που έχει λάβει ποτέ και μας τα διηγείται! Κατερίνα Καραβάτου, Νάσος Γουμενίδης, Δημήτρης Παπανώτας, Βάσω Κολιδά, Ρούλα Χάμου και Θανάσης Κουμπαρούδης, αποκαλύπτονται…!







Κατερίνα Καραβάτου: «Ένα περίεργο δώρο Χριστουγεννιάτικο που έχω πάρει είναι ένα πιάτο φασολάδα. Ήμουν έξω και μου είπαν ότι επειδή δεν σου έχουμε πάρει άλλο δώρο, σου φέραμε μια φασολάδα. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, αλλά επειδή πεινούσα… την έφαγα και ήταν πολύ ωραίο θέλω να σου πω!»
Νάσος Γουμενίδης: «Πριν 15 χρόνια μου έφεραν ένα σετ γυναικεία εσώρουχα. Τότε η κοπέλα που είχα, μου τα έφερε δώρο για να της τα φορέσω το βράδυ των Χριστουγέννων.»





Δημήτρης Παπανώτας: «Μια παλιά σχέση μου, μου έκανε το πιο περίεργο δώρο που έχω πάρει. Μια κιθάρα. Ξέρεις τι της έκανα; Της την έφερα κολάρο, γιατί δεν ξέρω να παίζω κιθάρα. Δεν έπαθε όμως τίποτα, γιατί ήταν ελαφριά, ήταν από τις φθηνές.»





Βάσω Κολιδά: «Πριν 5 χρόνια, κάποιοι φίλοι με πήγαν μια εκδρομή σε ένα χιονοδρομικό. Ανέβηκα κι εγώ πάνω στο βουνό και βρήκα εξοπλισμό σκι μου είπαν να φορέσω τα ρούχα και τις μπότες και να κατέβω το βουνό. Εγώ όμως δεν ήξερα να κάνω σκι… Κι εκείνοι ξέρεις τι έκαναν; Με παράτησαν επάνω μόνη μου και μου είπαν αν δεν θέλεις να κατέβεις μείνε εδώ. Εμείς φεύγουμε.»





Ρούλα Χάμου: «Μια πρόταση γάμου! Ήταν περίεργο δώρο και θα το θυμάται σίγουρα και ο τότε σύντροφός μου γιατί η πρόταση κατέληξε σε έναν επεισοδιακό χωρισμό!»




Θανάσης Κουμπαρούδης: «Έχω πάρει με την κακή έννοια δώρο! Ήταν Χριστούγεννα, πριν έξι χρόνια, ήμουν στο στρατό και ανήμερα έπαιρνα άδεια για να πάω με την κοπέλα μου διακοπές. Ξύπνησα το πρωί και ο διοικητής μου μου είπε: «Καλημέρα, 10 μέρες φυλακή και… Καλά Χριστούγεννα». Όπως καταλαβαίνεις, πέρασα μαύρα Χριστούγεννα!» πηγή: Πάνω στην ώρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved