Νέα ομάδα για το «Σπίτι Από Την Αρχή»
Media

Νέα ομάδα για το «Σπίτι Από Την Αρχή»

Καινούρια αρχή κάνει τη νέα σεζόν το «Σπίτι Από Την Αρχή». Η εκπομπή του alpha όπου πέρυσι βοήθησε πολλές οικογένειες να βάλουν μια στέγη κάτω από το κεφάλι τους κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ. Και μπορεί η εκπομπή να έχει ίδιο τίτλο αλλά η σύνθεσή του αλλάζει λίγο από την προηγούμενη σεζόν.

Η μεγάλη αλλαγή έγκειται στο γεγονός πως δε θα βλέπουμε μόνο τη Σίσσυ Φειδά και τον Γιώργη Λαμπαθάκη όπως συνήθως αλλά ακόμη δύο ανθρώπους του design που θα βοηθούν στις μεταμορφώσεις των σπιτιών.
Ο λόγος για την Mαρια Ματιοπούλου και τον Δημήτρη Μεργούπη που τους ζητήθηκε να ενισχύσουν την ομάδα της εκπομπής. Η Μαρία είναι διακοσμήτρια η οποία έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη διακόσμηση βιτρίνας, καταστημάτων αλλά και special events. Παρά το νεαρό της ηλικίας της μετρά στο βιογραφικό της πολλές σημαντικές συνεργασίες. Επίσης, το νέο μέλος της εκπομπής διατηρεί και ένα προσωπικό ιστολόγιο στο οποίο δίνει η ίδια συμβουλές για μόδα και διακόσμηση.
O νεοφερθείς άντρας της παρέας, ο Δημήτρης αν και σπούδασε Δημοσιογραφία και Επικοινωνία τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τις ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων αλλά και με την εμπορία εξοπλισμού καταστημάτων και αρχιτεκτονικών και διακοσμητικών υλικών. Έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές αλλά και ευρωπαικές εταιρείες. Το 2005 κέρδισε το παγκόσμιο βραβείο U.D.O. (United Display Organization). Ασχολείται επίσης με το ραδιόφωνο καθώς κάνει εκπομπή σε ιντερνετικό σταθμό, στον moreradio.
Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν ολοκληρωθεί με πλήρη επιτυχία. Σήμερα το βράδυ στις 10 λοιπόν αναμένουμε την ανανεωμένη ομάδα του «Σπιτι από την Αρχή» από το κανάλι της Κάντζας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved