Ο Χριστόφιας στο πλευρό του Μοδινού
Showbiz

Ο Χριστόφιας στο πλευρό του Μοδινού

Ενα δάκρυ για τον φίλο του Τζον Μοδινό. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας συγκλονίστηκε όταν πληροφορήθηκε την άσχημη εξέλιξη της υγείας του διάσημου βαρύτονου. Πρόθεση του προέδρου είναι να τον επισκεφτεί αυτή την εβδομάδα στην Εντατική στο «Βουγιουκλάκειο», όπου νοσηλεύεται.

Ο πρόεδρος και ο διεθνούς φήμης Κύπριος λυρικός καλλιτέχνης συνδέονται με μακρόχρονη φιλία, που χρονολογείται από την εποχή του Μακαρίου. Ο Χριστόφιας μάλιστα έχει προλογίσει και το βιβλίο «Ενας μύθος ντυμένος μελωδία, ο Τζον Μοδινός», που φέρει την υπογραφή του εκλεκτού δημοσιογράφου Πάνου Καλουδά. Είχε, δε, προγραμματιστεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας να ανοίξει την παρουσίαση της βιογραφίας του Μοδινού σε ειδική εκδήλωση στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο του 2011.

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής επισκέφτηκε τον Τζον Μοδινό ο πρόξενος της Κύπρου στη χώρα μας, Ιωσήφ Ιωσήφ. Οπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί, η κατάσταση της υγείας του είναι βαριά. Εχει συμπληρώσει έναν μήνα στην Εντατική, όπου βρίσκεται σε κώμα διασωληνωμένος και μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο, έπαθε επιπλοκή σε ζωτικά του όργανα, όπως στα νεφρά και στην καρδιά. πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved