Τζ. Καλημέρης: Μπορεί τελικά να μην συμμετάσχουμε φέτος στην Eurovision!
Showbiz

Τζ. Καλημέρης: Μπορεί τελικά να μην συμμετάσχουμε φέτος στην Eurovision!

Ίσως είναι ο καταλληλότερος συνομιλητής για την τηλεόραση. Βρέθηκε στο τιμόνι ιδιωτικών και δημοσίων καναλιών, για πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία. Οι επιλογές του διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό το σύγχρονο τηλεοπτικό τοπίο. Σημαντικές παραγωγές υψηλής ποιότητας και μεγάλης τηλεθέασης φέρουν την υπογραφή του.

Τον άκουσα μάλλον χαρούμενο που αυτή την εποχή δεν ασχολείται με κάποιο κανάλι. «Τα ζητούμενα στην τηλεόραση έχουν αλλάξει άρδην», λέει στο newsbomb.gr. «Τώρα δεν σκέπτεται κανείς πως θα κερδίσει την μία ζώνη ή την άλλη σε τηλεθέαση. Τώρα σκέφτεται πως θα περικόψει, πως θα περιορίσει, πως θα διώξει. Κανένας διευθυντής ή ιδιοκτήτης δεν ζητάει πια τηλεθεάσεις και καλές επιδόσεις. Ζητούν τρόπους να ξεφύγουν από τη δυσκολία. Έχει τραβηχτεί ένα τρομερό χειρόφρενο στην ελληνική τηλεόραση. Όχι μόνο στο τι ξοδεύεται αλλά και στο πως! Όλοι περιμένουν να δουν τι θα τους ξημερώσει η επόμενη μέρα».

Ο Τζώνης κάνει πάνω από 20 χρόνια τηλεόραση και η γνώμη του μετράει για την τρέχουσα τηλεοπτική επικαιρότητα. «Εντυπωσιάστηκα από το «ΝΗΣΙ»! Και πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Μου άρεσε και το «MASTER CHEF, παρόλο που πριν βγει πίστευα ότι θα είναι μια μικρή καταστροφή. Τελικά όμως ήταν ένα πολύ ισχυρό προϊόν. Μου αρέσει το «DANCING WITH THE STARS» και το «JUST THE TWO OF US». Οι «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και ο Θέμος είναι σταθερές αξίες. Αν εξαιρέσεις το «ΝΗΣΙ», η μυθοπλασία έχει πεθάνει. Και το δεύτερο μισό της σαιζόν θα είναι φτωχότερο».

Μοιραία η συζήτηση φτάνει και στα κάθε λογής –άδικα, πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα, απογευματινάδικα! «Είναι πολύ φτηνό είδος η ζωντανή τηλεόραση. Κυρίως όταν ο παρουσιαστής δεν έχει υψηλή αμοιβή. Τώρα για το περιεχόμενο τι να πω; Είναι πολύ μικρό το γήπεδο. Ποιο ελληνικό « SHOW-BIZ»; Τέσσερις είμαστε όλοι κι όλοι. (Τη σιχαίνομαι τη έκφραση SHOW- BIZ)».

Έχει δουλέψει ως project-manager στη EUROVISION με εξαιρετική επιτυχία. Για φέτος τα πράγματα δεν τα βλέπει καλά. «Στη EUROVISION ή πας ή δεν πας. Πρέπει να υποστηρίξεις αυτό που κάνεις. Πρέπει να κινητοποιήσεις συνθέτες, στιχουργούς, τραγουδιστές. Είναι λάθος ο τρόπος που καταλήξανε φέτος. Πάμε –ολίγον έγκυος»!

Μιλάει για πρόσωπα που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν, μιλάει για τους υποψήφιους, για την επιτροπή. Και εξηγεί γιατί πιστεύει πως ίσως φέτος δεν πάμε τελικά στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό. του Αντώνη Ανδρικάκη www.newsbomb.gr

http://www.newsbomb.gr/interviews/story/tz-kalhmerhs-mporei-telika-na-mhn-symmetaschoyme-fetos-sth-eurovision

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved