Η Ελλη Κοκκίνου μιλά για τον έρωτά της!
Showbiz

Η Ελλη Κοκκίνου μιλά για τον έρωτά της!

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, η Ελλη Κοκκίνου μίλησε για την νέα αρχή που κάνει στην ζωή της μετά το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.

«Χαμογελάω αβίαστα, χαμογελάω χωρίς να το σκέφτομαι, ξυπνάω και είμαι χαρούμενη, κοιμάμαι και είμαι χαρούμενη. Αυτό είναι το σημαντικό, τα έχω βρει με τον εαυτό μου πια. Σίγουρα μετά από έναν χωρισμό περνάς από ένα μεταβατικό στάδιο που είναι λίγο περίεργο, αλλά ο χρόνος κύλησε υπέρ μου, είναι όλα καλά, τα επαγγελματικά μου πολύ καλά, εγώ και το παιδάκι μου το ίδιο, οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να μην είμαι καλά!», δήλωσε.

«Θέλεις να ξανα- ερωτευθείς;», ρωτήθηκε. «Να ξαναφτιάξεις την προσωπική σου ζωή;»

«Ποιος άνθρωπος δεν θέλει; Όλοι το θέλουμε!», απάντησε εκείνη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τον νέο της ρόλο ως κριτής του Greek Idol που ξεκινά σε λίγες ημέρες και δήλωσε διατεθειμένη να ακούσει τις κριτικές, ακόμη και τις πιο δυσάρεστες. «Από την στιγμή που έχω πάρει την απόφαση να εκτεθώ, είμαι υποχρεωμένη να δεχτώ τα σχόλια, ακόμη και τα αρνητικά. Εξάλλου, είναι πολύ πιο εύκολο να κρίνεις κάποιον αρνητικά, παρά θετικά. Εγώ δεν κρίνω, αξιολογώ. Δεν έχω λόγο να βγάλω καμία απέχθεια και κανένα κόμπλεξ ή απωθημένο με τα παιδιά, είμαι πολύ ευχαριστημένη από την δουλειά μου και από την ζωή μου, οπότε δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω και απωθημένα. Θα αξιολογώ και θα κρίνω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ, με όλη την καλή μου διάθεση».

Το περασμένο καλοκαίρι, η Έλλη έκανε συναυλίες με την Δέσποινα Βανδή, που στέφθηκαν από τεράστια επιτυχία. «Σαφέστατα η Δέσποινα είναι πολύ πιο επιτυχημένη από εμένα και θα ήταν χαζό να το κρύψω. Το καλοκαίρι περάσαμε πάρα πολύ ωραία, γελάσαμε, τραγουδήσαμε μαζί και όπως φάνηκε έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας, οπότε γιατί να μην περάσουμε καλά μαζί;»

Για το παιδί της τέλος, παραδέχθηκε ότι της λείπει πολύ, αλλά έχει βρει τον τρόπο να εξισορροπεί τις καταστάσεις. «Μου λείπε πολύ, έχω πολλές ενοχές, αλλά ξέρω ότι από το καλό το δικό μου θα επωφεληθεί και ο Αλέξανδρος, οπότε σκέφτομαι αυτό και εξισορροπώ τα πράγματα». πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved