Video: Γιάννης Τσιμιτσέλης: «…Είναι μέσα στα σχέδια μου ο γάμος»
Showbiz

Video: Γιάννης Τσιμιτσέλης: «…Είναι μέσα στα σχέδια μου ο γάμος»

Καλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος μίλησε για τον γάμο, τα παιδιά, τη δουλειά του και πέρασε από μια μικρή δοκιμασία μιας και έπρεπε να αποδείξει ότι είναι καλός ψαράς σε ένα τεστ με δολώματα.


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την συνύπαρξη στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με την κοπέλα του, Βάσω Λασκαράκη: «Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο να μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό είναι καλό να βρίσκεσαι στον επαγγελματικό χρόνο. Το να γίνεται μία συνεχόμενη πεντατία ναι θα είναι δύσκολο αλλά τώρα μιλάμε για μία και μόνο δουλειά». Όσο για το γάμο είπε χαρακτηριστικά : «Είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω. Κάποια στιγμή θα συμβεί, είναι μέσα στα σχέδια μου και στην ιδεολογία μου ο γάμος. Δεν είναι όμως στα άμεσα σχέδια μου». Και πρόσθεσε για την σύντροφό του: «Η Βάσω δεν γκρινιάρα όταν έρχονται οι φίλοι να δούμε μπάλα. Είναι και ΠΑΟΚ οπότε καταλαβαίνεις».


Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και για τη δουλειά του: «Στη δουλειά είμαι μία δεκαετία. Σίγουρα δεν σκάβουμε, υπάρχει και πιο δύσκολη δουλειά». Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι για πολλά χρόνια δούλευε ως σερβιτόρος στην ταβέρνα του πατέρα του, γεγονός που όταν ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση τον έκανε να αισθάνεται άβολα: «Όταν είχα κάνει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» παράλληλα ήμουν στη ταβέρνα του μπαμπά μου και ήμουν με το δίσκο και με φωτογράφιζαν. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι περίεργα».



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved