VIDEO: Στο χορό το «έριξαν» Καπουτζίδης-Νομικού στα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς 2010» στην Κύπρο
Media

VIDEO: Στο χορό το «έριξαν» Καπουτζίδης-Νομικού στα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς 2010» στην Κύπρο

Σε μια γεμάτη λάμψη βραδιά γνωστό περιοδικό τίμησε χθες το βράδυ 13 Γυναίκες της Χρονιάς για το έτος 2010, εδραιώνοντας πλέον ένα θεσμό που αναδεικνύει τις Κύπριες γυναίκες.


Την ερμηνεύτρια, την ηθοποιό, τη δημιουργό, την εικαστικό, την επιστήμονα/ακαδημαϊκό, τη media person, την αθλήτρια, τη fashion designer, την επιχειρηματία/στέλεχος, την πολιτικό, αλλά και τη γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της στην κοινωνική προσφορά, τίμησε χθες το περιοδικό, «Madame Figaro», με χορηγό πολύ γνωστή βότκα.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες ήταν 11 και δόθηκαν και 2 τιμητικά βραβεία. Ο θεσμός των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, με παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού. Μεταξύ άλλων, το παρόν έδωσε και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία φορούσε ένα λευκό φόρεμα στράπλες γεμάτο στρας, έκλεψε τις εντυπώσεις.
Σε ένα κατάμεστο θέατρο, τις βραβεύσεις πλαισίωσαν τρεις τραγουδιστές οι οποίοι ανέλαβαν το ψυχαγωγικό κομμάτι της βραδιάς: ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Ραλλία Χριστίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Και φέτος η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, δηλαδή το ποσό των €17.838 δόθηκαν στην ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ, γιατρό Ελένη Θεοχάρους, για να τα αξιοποιήσει για έναν κοινωνικό σκοπό. πηγή: showbiz.com.cy








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved