Νάντια Μπουλέ: «Αυτή την περίοδο η ζωή μου είναι γλυκο-αλμυρή»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Αυτή την περίοδο η ζωή μου είναι γλυκο-αλμυρή»

«Αυτή την περίοδο η ζωή μου είναι γλυκο-αλμυρή», εξομολογήθηκε η Νάντια Μπουλέ και επέλεξε μεταξύ καλού φαγητού και καλού κρεβατιού. Παράλληλα, μίλησε για την εμπειρία της στο «Top Chef», ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένη με τον Γιάννη Λουκάκο!


Η Νάντια μίλησε στην εκπομπή «Νηστικοί Πράκτορες» για το φαγητό, τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της.
Γιατί η ζωή της είναι γλυκο-αλμυρή; «Γλυκιά γιατί είχα πολύ ωραίες εμπειρίες το τελευταίο διάστημα και τηλεοπτικά και προσωπικά και αλμυρή επίσης στα τηλεοπτικά γιατί είχε και καταστάσεις δύσκολες και απαιτητικές», απάντησε.
Ανάμεσα στο καλό φαγητό και το καλό κρεβάτι, η ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε «και τα δύο και τίποτα από τα δύο», συμπληρώνοντας πως για μια γυναίκα το καθημερινό φαγητό είναι ένδειξη αγάπης, ενώ στον άνδρα περισσότερο μετρά το κρεβάτι και ειδικά στην αρχή της σχέσης. «Το καλό κρεβάτι δεν σε κρατάει σε μια σχέση», κατέληξε.
«Καλά παιδιά θέλω στη ζωή μου. Και θέλω κι εγώ να είμαι καλό παιδί, με την έννοια ότι δεν μου αρέσει να φέρομαι άσχημα στους γύρω μου, θέλω να με αγαπάνε», συνέχισε η Νάντια και από τους κριτές του «Master Chef» δήλωσε fan του Γιάννη Λουκάκου παρά το ότι -όπως επεσήμανε- ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις.
Μετά το «Top Chef» , το οποίο χαρακτήρισε «γλυκό και πικάντικο» και εξέφρασε την επιθυμία να συμμετέχει αν γίνει δεύτερο, η παρουσιάστρια δήλωσε πως έμαθε περισσότερα για την γαστρονομία και τα gourmet πιάτα, ενώ το πιο εντυπωσιακό που δοκίμασε πρόσφατα ήταν μια λεπτή πλάκα λευκής σοκολάτας με χαβιάρι!
Αγαπημένα της, πάντως, είναι τα μακαρόνια με κιμά, η κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα και τα γεμιστά, ενώ αποφεύγει τον πατσά και τις μπάμιες. πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved