Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η Αθηνά Οικονομάκου, η απιστία και το one night stand!
Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Η Αθηνά Οικονομάκου, η απιστία και το one night stand!

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για την απιστία, τα one night stand, την Αθηνά Οικονομάκου αλλά και τα «Μυστικά της Εδέμ».


Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά για την απιστία: «Το αποφεύγω, δεν μπορώ να το κάνω. Θα ήθελα να έχω αυτό το θράσος αλλά δεν μπορώ. Πάντα ήμουν μετρημένος όταν ήμουν σε δημόσιο χώρο και πριν γίνω γνωστός. Δεν μου άρεσε ούτε να προκαλώ ούτε να κάνω ιδιαίτερη αίσθηση». Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Μες Στην Καλή Χαρά» είχε παραδεχτεί τη σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου αλλά όταν εκείνη ρωτήθηκε από τον Θέμο Αναστασιάδη σχετικά δεν θέλησε να απαντήσει. Έτσι και ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε για την Αθηνά: «Το έκανα πολύ ειλικρινά. Η υπόληψη μιας γυναίκας είναι πιο σημαντική από αυτή ενός άντρα οπότε αν μια γυναίκα θέλει να την προστατεύσει με τον τρόπο της δεν θα πω κάτι, δεν θα την διαψεύσω».
Και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως: «Σαν άντρας που έχω ζήσει τη ζωή μου, ναι, έχω κάνει one night stand».

Όσο για τα «Μυστικά της Εδέμ» δήλωσε: «Πέντε μήνες πριν τελειώσει η δεύτερη σεζόν αισθάνθηκα ότι δεν είχα το κουράγιο και από άποψη κούρασης σωματικής αλλά και καλλιτεχνικά. Είμαι τρομερά ανασφαλής στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Διαρκώς κάτι με τρώει και μπορεί να παρερμηνευτεί- να πουν ότι πουλάω μούρη. Εκεί πάνω εξέφρασα την επιθυμία να μην είμαι γιατί ο κόσμος περιμένει περισσότερα και δεν μπορώ να τα δώσω. Δεν μετάνιωσα που έφυγα, δεν μπορώ να ξέρω πως θα γινόταν αν δεν έφευγα. Πολλοί πίστεψαν ότι την ψώνισα και στεναχωρήθηκα. Οφείλω την καριέρα μου σε ένα κανάλι που με στήριξε πολύ. Δεν υπάρχει πρόταση για να γυρίσω αλλά σε οτιδήποτε μου ζητηθεί απ' το κανάλι, απ' την παραγωγή θα το κάνω. Ζητάω συγνώμη από κάποιους ανθρώπους που μπορεί να τους πίκαρα».



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved