Νέα αγωγή της Σαρρή κατά του Λαζόπουλου
Showbiz

Νέα αγωγή της Σαρρή κατά του Λαζόπουλου

Άνοιξε πάλι το μέτωπο πολέμου ανάμεσα στην Έφη Σαρρή και τον Λάκη Λαζόπουλο μετά τη νέα αγωγή που κατέθεσε η τραγουδίστρια εναντίον του ηθοποιού.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκαν οι εκπομπές του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” στις οποίες γίνονταν αναφορές στην Έφη Σαρρή και την υποψηφιότητά της ως βουλευτής στο κόμμα του ΛΑΟΣ αλλά και στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για τις πρώτες αγωγές που είχε καταθέσει εκείνη εναντίον του. Πιο συγκεκριμένα, στη νέα αυτή αγωγή της, η Έφη Σαρρή αναφέρει για τη συμπεριφορά του Λάκη Λαζόπουλου μέσα από τις εκπομπές του: “ούσα καθόλα παράνομη και υπαίτια, δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός πάτησε πάνω στην προσωπικότητά μου, για να προκαλέσει άφθονο γέλιο και κοροϊδία, προκειμένου να παρουσιάσει ένα θελκτικό προϊόν, ικανό να κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι της τηλεθέασης. Όλη η συμπεριφορά είναι καθόλα παράνομη και δείχνει με τον πλέον καταφανέστατο τρόπο ότι η διάθεση σάτιρας είναι ο μανδύας και ότι η πραγματική διάθεση των συντελεστών της εκπομπής είναι ο όσο το δυνατόν μεγαλύτερος εξευτελισμός του θιγόμενου με ταυτόχρονη αδιαφορία για τα αποτελέσματα, που έχει αυτή η συμπεριφορά για το άτομο που υποθετικά 'σατιρίζεται'”. Σε άλλο σημείο της αγωγής της η Έφη Σαρρή τονίζει: “... εγώ αντιμετωπίστηκα με τρόπο καθόλα απαξιωτικό και προσβλητικό και κατέστην αντικείμενο κοροϊδίας και εμπαιγμού με σκοπό να προκληθεί άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό της επιλήψιμης εκπομπής. Η δημόσια εικόνα μου επλήγη ανεπανόρθωτα και αυτό μου προκάλεσε βαρύτατη στενοχώρια και λύπη.” Η συγκεκριμένη εκπομπή με παρουσίασε ως ανήθικη, ανέντιμη, ξεδιάντροπη και ως εκ τούτου ανάξια να ασκήσω το δικαίωμα του 'εκλέγεσθαι', με αποτέλεσμα να νιώσω αφόρητη ντροπή και απαξίωση της προσωπικότητάς μου.”
Σε άλλο σημείο της αγωγής της, η τραγουδίστρια καταφέρεται προσωπικά εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο παρουσιαστής της συγκεκριμένης εκπομπής συνέχισε την αήθη και ασύγγνωστη επίθεση στο πρόσωπό μου, στρεφόμενος αυτή τη φορά εναντίον της επαγγελματικής και καλλιτεχνικής μου δραστηριότητας... η απρόκλητη επίθεση στο πρόσωπό μου είχε καταντήσει εμμονή του παρουσιαστή, ο οποίος συνειδητοποιούσε ότι ο δημόσιος εξευτελισμός μου 'πουλάει' και προς τούτο αναφερόταν σε εμένα με κάθε ευκαιρία, που του δινόταν, απαξιώνοντάς με, και χλευάζοντάς με φυσικά.”
Καταλήγοντας, η Έφη Σαρρή ζητά από το δικαστήριο τη χρηματική της ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που όπως υποστηρίζει υπέστη, της τάξεως των 500.000 ευρώ για κάθε μία από τις εκπομπές στις οποίες όπως ισχυρίζεται επλήγη η προσωπικότητά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved