Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει την Ιαπωνία
Showbiz

Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει την Ιαπωνία

Η παρουσίαστρια μας έκανε τις δικές της δηλώσεις για τις συνέπειες της φυσικής καταστροφής στην Ιαπωνία.

Σεισμός στη Ιαπωνία, τσουνάμι, εκατοντάδες νεκροί και χιλιάδες αγνοούμενοι. Ο κόσμος βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές που έχουν γίνει ποτέ και όλοι παρακολουθούν συγκλονισμένοι κάθε εξέλιξη του θρίλερ που διαδραματίζεται καθημερινά στην Άπω Ανατολή.

Και ενώ οι εξελίξεις από γη των Σαμουράι είναι καταιγιστικές, στην Ελλάδα πολλές από τις δικές μας, εγχώριες celebrities βρίσκονται σε μία ελαφριά σύγχυση. Λίγο οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας, λίγο η υπερβολική κατανάλωση κρύου τσαγιού και η Κατερίνα Καινούργιου, η συμπαθέστατη παρουσιάστρια μας απάντησε σε ερώτηση για την Ιαπωνία και το παγκόσμιο κίνημα για τη στήριξη της παθούσας χώρας, «Pray For Japan», πως επικροτεί τα καλλυντικά Μ.Α.C που έχουν ξεκινήσει μία καμπάνια για να μαζέψουν χρήματα για τους πάσχοντες κατοίκους της νήσου.

Όχι ότι θα ήταν απίθανο να συμβεί στο μέλλον, αλλά προς το παρόν, αυτό έχει σχέση με την πραγματικότητα όσο και η Wonder Woman με το τρίψιμο του καρότου. Προφανώς, βέβαια, η Κατερίνα μας, βρίσκεται σε τόσο μεγάλη ψυχολογική ένταση από τη συμπόνια που δείχνει για τους Ιάπωνες, που εύχεται όλες οι εταιρίες να ξεκινήσουν καμπάνιες για να την ανοικοδόμηση της χώρας. Και εμείς μαζί της είμαστε, πάντως. Πηγή: queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved