Ρούμπιο στο ThePlayer: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά θα παλέψουμε»
G-Sports

Ρούμπιο στο ThePlayer: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά θα παλέψουμε»

Ένας εκπληκτικός Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να φέρει με την πλάτη στον τοίχο τους για πολλούς φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας. Τη δυσκολία της κατάστασής τους την έχουν συνειδητοποιήσει οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, με τον Ρίκι Ρούμπιο να αναγνωρίζει με αποκλειστικές δηλώσεις τους στο ΤhePlayer τη δύσκολη αποστολή των «μπλαουγκράνα» στο ΟΑΚΑ.



«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι αν χάσουμε μένουμε εκτός συνέχειας και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και λόγω της ατμόσφαιρας που θα επικρατεί και λόγω του γεγονότος ότι το μοναδικό αποτέλεσμα που μας βολεύει είναι η νίκη, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να ανταπεξέλθουμε», μας είπε αρχικά για τη «μάχη» της Πέμπτης.

Όταν τον ρωτήσαμε για το ποιό πιστεύει ότι θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης, σχολίασε: «Το κλειδί κατά τη γνώμη μου θα είναι να ελέγξουμε από την αρχή το ματς. Να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην τους αφήσουμε να μας επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Σημαντικό θα είναι επίσης να είμαστε πιο εύστοχοι από τη γραμμή των βολών. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά αν τα καταφέρουμε πιστεύω ότι θα φύγουμε με τη νίκη».

Άλλωστε, το έξτρα κίνητρο δεν λείπει, καθώς οι παίκτες του Χαβιέρ Πασκουάλ δεν μπορούν να φανταστούν ότι δεν θα βρίσκονται στο Final 4 που διεξάγεται στην πόλη τους:

«Φυσικά και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε φιναλίστ της διοργάνωσης, πόσο μάλλον από τη στιγμή που αυτή διεξάγεται στην έδρα μας. Θέλουμε πάρα πολύ να είμαστε εκεί, έχοντας κοντά μας τους οπαδούς μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Ο ίδιος έκανε τη διαφορά με τα τρίποντα που σημείωσε στον 3ο αγώνα της σειράς και λίγο έλειψε να κάνει τη «ζημιά» στο σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Παρόλα αυτά, δεν θέλησε να δώσει... προσωπικές υποσχέσεις ενόψει του αγώνα της Πέμπτης:

Διαβάστε περισσότερα στο: www.theplayer.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved