Αυτό είναι το παλάτι των Χρουσαλά-Πατίτσα!
Showbiz

Αυτό είναι το παλάτι των Χρουσαλά-Πατίτσα!

Στο φιλέτο του Ελληνικού ετοιμάζουν το παλάτι τους η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας. Οι εργασίες ξεκίνησαν αμέσως μετά τον γάμο και τον Μάιο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι δυο τους θα υποδέχονται συγγενείς και φίλους στο «ανάκτορό» τους.

Στην οδό Δέλτα στο Ελληνικό υπάρχει ένα οικοδόμημα που ξεχωρίζει. Ο Λέων το είχε βάλει στο μάτι πριν από καιρό και ζήτησε από την αγαπημένη του Μαριέττα να το δει. Όταν διαπίστωσε ότι και αυτή ενθουσιάστηκε, της αποκάλυψε ότι στις προθέσεις του είναι να το αγοράσει και να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες προκειμένου σύντομα να στεγάσουν εκεί τον έρωτά τους αλλά και τα πολλά παιδιά που, όπως έχουν δηλώσει, σκοπεύουν να κάνουν.

Στον χώρο προϋπήρχαν νεοκλασικά κτίσματα, που αναπαλαιώθηκαν σε πιο σύγχρονες γραμμές χωρίς όμως να αλλοιώνεται η φυσιογνωμία τους. Πρόκειται για καθαρά ελληνική αρχιτεκτονική που σε αρκετά σημεία θυμίζει βασιλικές επαύλεις. Συνεργεία εργάζονται νυχθημερόν στον χώρο προκειμένου να μην ξεφύγουν από το χρονοδιάγραμμα που έχουν ορίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso έχουν καταλήξει και στην εσωτερική διακόσμηση και ομάδα διακοσμητών έχει αρχίσει τις παραγγελίες.

Οσοι περνούν απ’ έξω βλέπουν τεράστια τείχη με κάγκελα, ενώ στη γωνία υπάρχει φυλάκιο όπου θα στεγάζεται η ασφάλειά τους. Εννοείται ότι ο χώρος θα γεμίσει από κάμερες ασφαλείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved