Τι λένε τα άστρα...για τη Ντόρα Μπακογιάννη
Astrology

Τι λένε τα άστρα...για τη Ντόρα Μπακογιάννη

Ταύρος με Σελήνη στον Καρκίνο η τους Διδύμους, η Ελληνίδα πολιτικός έχει κατορθώσει να πάρει πολλές πρωτιές στην πολιτική της σταδιοδρομία: Πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Αθηναίων, πρώτη γυναίκα Δήμαρχος πόλης που φιλοξένησε Ολυμπιακούς αγώνες και βέβαια πρώτη Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών.Η ενασχόληση της με τα κοινά φαίνεται πως είναι αποτέλεσμα του ταυ-τετραγώνου Σελήνης-Δήμητρας-Άρη, που κατά την εκτίμηση μου πρέπει να σχηματίζεται σε γωνιακούς οίκους του ωροσκοπίου της.Ο Δίας κοντά στη Σελήνη (δεν αποκλείεται να έχουν και σύνοδο, αν η κ Μπακογιάννη έχει γεννηθεί τις πρωινές ώρες), κάνει σύνοδο με τον αστρικό Ουρανό αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.Ο αστρικός Ήλιος και ο αστρικός Ερμής ενεργοποιούν το τροπικό τετράγωνο Ουρανού-Ποσειδώνα, υπονοώντας ότι στη ζωή της συνέβησαν και θα συμβούν «μπερδέματα» και ξαφνικές αλλαγές.Και οι πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων έχουν αποδειχθεί στην πράξη εξαιρετικά κρίσιμες, ιδιαίτερα όταν ενεργοποιούνται από τον Ουρανό: Η οικογενειακή μετακόμιση στο Παρίσι εξ αιτίας της δικτατορίας το 1968 (ο Ουρανός ήταν τότε στο 0 του Ζυγού) και η δολοφονία του συζύγου της Παύλου Μπακογιάννη το 1989 (με τον Ουρανό στην 1η μοίρα του Αιγόκερω), είναι ένα μάλλον ανησυχητικό αστρολογικό προηγούμενο. Ο Ουρανός θα μπει στον Κριό το 2010 (για λίγο) και ύστερα, για τα καλά, το 2011. Σίγουρα ετοιμάζει και άλλα ...χουνέρια στην Ελληνίδα πολιτικό. Κι αυτό περιλαμβάνει όλη την οικογένεια Μητσοτάκη...

Όσον αφορά την πολιτική της παρουσία, η είσοδος του Κρόνου στο Ζυγό (στις 29/10), του Δία στον Κριό (από το Μάιο του 2010) αλλά και η παρουσία του Πλούτωνα στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω, θίγοντας τη Σελήνη, τη Δήμητρα και αργότερα τον Άρη, διαμορφώνουν ένα ασταθές κλίμα, όπου η καταστροφή διαδέχεται το θρίαμβο και το ...αντίστροφο.Πιθανότατα όλα αυτά συνδέονται με την πορεία της Ν Δημοκρατίας, που τα δύο επόμενα χρόνια θα βρίσκεται μεταξύ ...σφύρας και άκμονος. Το επόμενο διάστημα υπάρχουν για την κ Μπακογιάννη φάσεις υψηλής δημοφιλίας (Ιούνιος του 2010 και Ιανουάριος του 2011) αλλά και φάσεις έντονης κριτικής η προβληματισμού για τη δράση της (ξεκινώντας από το φετινό Νοέμβριο).Η καλύτερη της περίοδος φαίνεται να είναι το 2012 (μετά την Άνοιξη) και οι πρώτοι μήνες του 2013.Το βασικό της πλεονέκτημα στη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος είναι η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στο προοδευτικό της ωροσκόπιο και η σύνοδος του γενέθλιου Ήλιου της με τη Σελήνη της Ν. Δ. στον Ταύρο.Από αυτήν την άποψη είναι ...καταδικασμένη να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές αλλά κανένα οριστικό και σίγουρο συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει, χωρίς την ακριβή γνώση του ωροσκοπίου της, και των ωροσκοπίων των όποιων συνδιεκδικητών.

Γιάννης Ριζόπουλος

Ταύρος με Σελήνη στον Καρκίνο η τους Διδύμους, η Ελληνίδα πολιτικός έχει κατορθώσει να πάρει πολλές πρωτιές στην πολιτική της σταδιοδρομία: Πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Αθηναίων, πρώτη γυναίκα Δήμαρχος πόλης που φιλοξένησε Ολυμπιακούς αγώνες και βέβαια πρώτη Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών.
Η ενασχόληση της με τα κοινά φαίνεται πως είναι αποτέλεσμα του ταυ-τετραγώνου Σελήνης-Δήμητρας-Άρη, που κατά την εκτίμηση μου πρέπει να σχηματίζεται σε γωνιακούς οίκους του ωροσκοπίου της.
Ο Δίας κοντά στη Σελήνη (δεν αποκλείεται να έχουν και σύνοδο, αν η κ Μπακογιάννη έχει γεννηθεί τις πρωινές ώρες), κάνει σύνοδο με τον αστρικό Ουρανό αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.
Ο αστρικός Ήλιος και ο αστρικός Ερμής ενεργοποιούν το τροπικό τετράγωνο Ουρανού-Ποσειδώνα, υπονοώντας ότι στη ζωή της συνέβησαν και θα συμβούν «μπερδέματα» και ξαφνικές αλλαγές.
Και οι πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων έχουν αποδειχθεί στην πράξη εξαιρετικά κρίσιμες, ιδιαίτερα όταν ενεργοποιούνται από τον Ουρανό:
Η οικογενειακή μετακόμιση στο Παρίσι εξ αιτίας της δικτατορίας το 1968 (ο Ουρανός ήταν τότε στο 0 του Ζυγού) και η δολοφονία του συζύγου της Παύλου Μπακογιάννη το 1989 (με τον Ουρανό στην 1η μοίρα του Αιγόκερω), είναι ένα μάλλον ανησυχητικό αστρολογικό προηγούμενο.
Ο Ουρανός θα μπει στον Κριό το 2010 (για λίγο) και ύστερα, για τα καλά, το 2011. Σίγουρα ετοιμάζει και άλλα ...χουνέρια στην Ελληνίδα πολιτικό. Κι αυτό περιλαμβάνει όλη την οικογένεια Μητσοτάκη...

Όσον αφορά την πολιτική της παρουσία, η είσοδος του Κρόνου στο Ζυγό (στις 29/10), του Δία στον Κριό (από το Μάιο του 2010) αλλά και η παρουσία του Πλούτωνα στις πρώτες μοίρες του Αιγόκερω, θίγοντας τη Σελήνη, τη Δήμητρα και αργότερα τον Άρη, διαμορφώνουν ένα ασταθές κλίμα, όπου η καταστροφή διαδέχεται το θρίαμβο και το ...αντίστροφο.
Πιθανότατα όλα αυτά συνδέονται με την πορεία της Ν Δημοκρατίας, που τα δύο επόμενα χρόνια θα βρίσκεται μεταξύ ...σφύρας και άκμονος.
Το επόμενο διάστημα υπάρχουν για την κ Μπακογιάννη φάσεις υψηλής δημοφιλίας (Ιούνιος του 2010 και Ιανουάριος του 2011) αλλά και φάσεις έντονης κριτικής η προβληματισμού για τη δράση της (ξεκινώντας από το φετινό Νοέμβριο).
Η καλύτερη της περίοδος φαίνεται να είναι το 2012 (μετά την Άνοιξη) και οι πρώτοι μήνες του 2013.

Το βασικό της πλεονέκτημα στη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος είναι η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στο προοδευτικό της ωροσκόπιο και η σύνοδος του γενέθλιου Ήλιου της με τη Σελήνη της Ν. Δ. στον Ταύρο.
Από αυτήν την άποψη είναι ...καταδικασμένη να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές αλλά κανένα οριστικό και σίγουρο συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει, χωρίς την ακριβή γνώση του ωροσκοπίου της, και των ωροσκοπίων των όποιων συνδιεκδικητών.

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved