Τι λένε τα άστρα...για το Σωτήρη Νίνη
Astrology

Τι λένε τα άστρα...για το Σωτήρη Νίνη

Κριός με Άρη στον Υδροχόο είναι κατά κοινή ομολογία ένα ανατέλλον αστέρι του Ελληνικού ποδοσφαίρου.Βέβαια ως ...καλός Κριός δεν μπορεί να έχει μια σταθερή απόδοση σε μόνιμους ρόλους και χρειάζεται συχνές αλλαγές η μια ανανέωση που θα τον «εξιτάρει».Ένας αστρολογικός δείκτης του ταλέντου του είναι το ταυ-τετράγωνο ανάμεσα στον αστρικό Ερμή, τον Ουρανό και τη σύνοδο Δία-Δήμητρας.Αυτή η σύνοδος μάλιστα, (στην οποία μάλλον συμμετέχει και η αστρική Σελήνη) υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής ανοίγοντας τα φτερά του μελλοντικά και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα η πολιτική η ακόμη και η τέχνη.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που «συμφωνεί» σε καλλιτεχνικές επιλογές, «απειλεί» παράλληλα να εμπλέξει το διεθνή μέσο σε κυκλώματα «επιτήδειων».Γι αυτό πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, τουλάχιστον σε σχέση με το τι υπογράφει. Και βέβαια με το τι πίνει...

Μια ακόμη «προβληματική» ένδειξη στο χάρτη του είναι η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου, στην οποία συμμετέχει και ο αστρικός Άρης. Γόνατα (κυρίως) και αστράγαλοι είναι τα ευαίσθητα σημεία του και οφείλει να προστατευθεί, όσο τουλάχιστον περνά από τα ...πόδια του.

Το μέλλονΣτην παρούσα φάση και για τον επόμενο χρόνο είναι κάτω από την προστασία του Δία, που θα τον βοηθήσει να διακριθεί ακόμη περισσότερο και να πετύχει πολλούς από τους στόχους του.Από αυτήν την άποψη δεν θα πρέπει να αρνηθεί προτάσεις, που ανοίγουν τις προοπτικές του.Ωστόσο βλέποντας λίγο πιο μακριά, μια χρονιά που θα κρίνει πολλά για την καριέρα του Σωτήρη Νίνη είναι το 2011 (πρακτικά από την άνοιξη του 11 μέχρι την άνοιξη του 12). Από τη μια πλευρά με τη βοήθεια του Δία μπορεί να πετύχει μια πολύ καλή μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού η να «σηκώσει» ένα βαρύτιμο τρόπαιο.Από την άλλη όμως ο Κρόνος αναμένεται να βάλει διάφορα εμπόδια, καθυστερώντας τις εξελίξεις και «δηλητηριάζοντας» τη χαρά του. Η αίσθηση μου είναι ότι αναμένεται μεταγραφικό σήριαλ με πολλά επεισόδια, που θα «φέρνει» κάπως στην αρπαγή της Ωραίας Ελένης...

Γιάννης Ριζόπουλος 

Κριός με Άρη στον Υδροχόο είναι κατά κοινή ομολογία ένα ανατέλλον αστέρι του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Βέβαια ως ...καλός Κριός δεν μπορεί να έχει μια σταθερή απόδοση σε μόνιμους ρόλους και χρειάζεται συχνές αλλαγές η μια ανανέωση που θα τον «εξιτάρει».

Ένας αστρολογικός δείκτης του ταλέντου του είναι το ταυ-τετράγωνο ανάμεσα στον αστρικό Ερμή, τον Ουρανό και τη σύνοδο Δία-Δήμητρας.
Αυτή η σύνοδος μάλιστα, (στην οποία μάλλον συμμετέχει και η αστρική Σελήνη) υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής ανοίγοντας τα φτερά του μελλοντικά και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα η πολιτική η ακόμη και η τέχνη.

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που «συμφωνεί» σε καλλιτεχνικές επιλογές, «απειλεί» παράλληλα να εμπλέξει το διεθνή μέσο σε κυκλώματα «επιτήδειων».
Γι αυτό πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, τουλάχιστον σε σχέση με το τι υπογράφει. Και βέβαια με το τι πίνει...

Μια ακόμη «προβληματική» ένδειξη στο χάρτη του είναι η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου, στην οποία συμμετέχει και ο αστρικός Άρης. Γόνατα (κυρίως) και αστράγαλοι είναι τα ευαίσθητα σημεία του και οφείλει να προστατευθεί, όσο τουλάχιστον περνά από τα ...πόδια του.

Το μέλλον
Στην παρούσα φάση και για τον επόμενο χρόνο είναι κάτω από την προστασία του Δία, που θα τον βοηθήσει να διακριθεί ακόμη περισσότερο και να πετύχει πολλούς από τους στόχους του.
Από αυτήν την άποψη δεν θα πρέπει να αρνηθεί προτάσεις, που ανοίγουν τις προοπτικές του.
Ωστόσο βλέποντας λίγο πιο μακριά, μια χρονιά που θα κρίνει πολλά για την καριέρα του Σωτήρη Νίνη είναι το 2011 (πρακτικά από την άνοιξη του 11 μέχρι την άνοιξη του 12).
Από τη μια πλευρά με τη βοήθεια του Δία μπορεί να πετύχει μια πολύ καλή μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού η να «σηκώσει» ένα βαρύτιμο τρόπαιο.
Από την άλλη όμως ο Κρόνος αναμένεται να βάλει διάφορα εμπόδια, καθυστερώντας τις εξελίξεις και «δηλητηριάζοντας» τη χαρά του.
Η αίσθηση μου είναι ότι αναμένεται μεταγραφικό σήριαλ με πολλά επεισόδια, που θα «φέρνει» κάπως στην αρπαγή της Ωραίας Ελένης...

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved