Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας
Astrology

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Καλημέρα αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Έφτασε Παρασκευή και σιγά –σιγά οδεύουμε προς Σ/Κ και φυσικά παρέλαση. Γι αυτό ο Δήμος της Αθήνας καθάρισε όλα τα δένδρα από τα νεράντζια μιας και οι πολιτικοί θέλουν από γλυκά κουταλιού μόνο συκαλάκι άντε και κανένα «υποβρύχιο».

-Από την άλλη οι αδελφοί μας οι Τούρκοι συνοδοιπόροι στους εορτασμούς έφτασαν μέχρι Μύκονο με το Πίρι Ρέις χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Άντε και την επόμενη φορά στο Artisti macaroni στο Μικρολίμανο...

-Ο Μεσσήνιος διάδοχος του Ιωάννη Μελισσανίδη, ο Οδυσσέας Βουδούρης από το σκέφτομαι αντιμνημονιακά –ψηφίζω- δεν ψηφίζω εντάχτηκε στην Δημοκρατική Αριστερά. Είναι οπωσδήποτε αριστερός. Το σπίτι του είναι όπως κατεβαίνεις τον δρόμο αριστερά στην γωνία.

-Ο Λοβέρδος έκανε ταξίδι αστραπή στην Κρήτη αλλά η επίσκεψη ήταν υπό μεγάλη μυστικότητα. Πληροφορία ασφαλής από τα βουνά του Ψηλορείτη μου λέει πως κατέβηκε να οργανώσει λίγο την κατάσταση, αφού γνωστός βουλευτής, με τα ποσοστά που έχει, θα βρεθεί με την άσπρη μπλούζα στο φαρμακείο του μπαμπά να φτιάχνει γιατροσόφια για το μαύρισμα.

.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved