Σαν Σήμερα 25/12
Astrology

Σαν Σήμερα 25/12

Η Dido, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός γεννήθηκε στις 25/12/71 (ώρα άγνωστη) στο Κέσινγκτον της Αγγλίας.Το όνομα της, παραπέμπει στην Διδώ, ιδρύτρια και πρώτη βασίλισσα της Καρχηδόνας.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Κριό, χαρακτηρίζεται αστρολογικά από το τ-τετράγωνο Άρη-Ήλιου-Πλούτωνα, που υποδηλώνει έναν ιδιαίτερο δυναμισμό συνδυασμένο με εσωστρέφεια και αυτοκαταστροφικές τάσεις.Η Αφροδίτη της στον Υδροχόο σχηματίζει αρκετές όψεις, κάτι που δυσκολεύει μεν την προσωπική της ζωή αλλά παράλληλα της δίνει «πρόσβαση» σε πολλές κατηγορίες θαυμαστών. Ο Ποσειδώνας είναι επίσης αρκετά ενεργός στο γενέθλιο χάρτη της (κάνει όψεις με την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον αστρικό Άρη) αλλά η απουσία ακριβούς ώρας γέννησης δεν βοηθά για μια περαιτέρω ανάλυση.

Η Dido, που κυριαρχεί στη διεθνή μουσική σκηνή από το 1999, έχει έναν αδελφό μουσικό, το Rollo, μέλος του συγκροτήματος Faithless .Το βαπτιστικό της όνομα είναι Florian Cloud Bounevialle Armstrong  

Η Dido, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός γεννήθηκε στις 25/12/71 (ώρα άγνωστη) στο Κέσινγκτον της Αγγλίας.
Το όνομα της, παραπέμπει στην Διδώ, ιδρύτρια και πρώτη βασίλισσα της Καρχηδόνας.

Αιγόκερως με Σελήνη στον Κριό, χαρακτηρίζεται αστρολογικά από το τ-τετράγωνο Άρη-Ήλιου-Πλούτωνα, που υποδηλώνει έναν ιδιαίτερο δυναμισμό συνδυασμένο με εσωστρέφεια και αυτοκαταστροφικές τάσεις.
Η Αφροδίτη της στον Υδροχόο σχηματίζει αρκετές όψεις, κάτι που δυσκολεύει μεν την προσωπική της ζωή αλλά παράλληλα της δίνει «πρόσβαση» σε πολλές κατηγορίες θαυμαστών.
Ο Ποσειδώνας είναι επίσης αρκετά ενεργός στο γενέθλιο χάρτη της (κάνει όψεις με την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον αστρικό Άρη) αλλά η απουσία ακριβούς ώρας γέννησης δεν βοηθά για μια περαιτέρω ανάλυση.

Η Dido, που κυριαρχεί στη διεθνή μουσική σκηνή από το 1999, έχει έναν αδελφό μουσικό, το Rollo, μέλος του συγκροτήματος Faithless .
Το βαπτιστικό της όνομα είναι Florian Cloud Bounevialle Armstrong

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved