Σαν Σήμερα 28/1
Astrology

Σαν Σήμερα 28/1

Ο Νικολά Σαρκοζί, σημερινός Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, γεννήθηκε στις 28/1/55 (ώρα 22:00) στο Παρίσι.

Υδροχόος με Σελήνη στον Κριό, διαθέτει μια αμεσότητα και βέβαια ένα πολύ έντονο ταπεραμέντο, εξ αιτίας, κυρίως, της συνόδου της Σελήνης με τον Άρη.Αυτή η όψη ευθύνεται για το ότι ο Γάλλος πολιτικός χάνει συχνά-πυκνά την ψυχραιμία του, ενώ η επιρροή της είναι εμφανής και στην προσωπική του ζωή: Οι τρεις γάμοι του-ο τελευταίος με την Κάρλα Μπρούνι-είναι η πιο τρανή ...απόδειξη της δυσκολίας του να συμβιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα με μια εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου. Οι γυναίκες γοητεύουν το Σαρκοζί αλλά παράλληλα δεν μπορεί να κατανοήσει την ψυχολογία και τη συμπεριφορά τους. Από αυτήν την άποψη, αν προβλέψω ένα ...τέταρτο γάμο θα είναι σαν να ...κλέβω εκκλησία.Μάλιστα, οι διελεύσεις του Κρόνου, του Ουρανού και του Δία από τον άξονα 1ου-7ου οίκου, αναμένεται να επιταχύνουν τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα και σύντομα με δεδομένες τις απόψεις της κ Μπρούνι ότι «είναι μονογαμική για 2-3 μήνες το πολύ», θα δούμε και θα διαβάσουμε πολλά για τα νέα ...κατορθώματα του Προεδρικού ζεύγους.Η πολιτική σταδιοδρομία του Νικολά Σαρκοζί υποδηλώνεται από την αντίθεση της Δήμητρας με το Μεσουράνημα, μια όψη που ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο από τη συμμετοχή σε αυτήν του αστρικού Δία και του αστρικού Ουρανού, που δεσπόζουν στο 10ο οίκο.

Το μέλλονΑπό τις προόδους φαίνεται ότι το 2012 θα είναι μια πολύ κρίσιμη χρονιά για το Γάλλο Πρόεδρο. Η ενεργοποίηση του γενέθλιου Πλούτωνα, που είναι ένα από τα ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου του, ενδέχεται να στρέψει εναντίον του κύκλους συμφερόντων που θα επιχειρήσουν να του κάνουν το βίο ...αβίωτο με αποκαλύψεις και κτυπήματα κάτω από τη ζώνη.Η σύνοδος του προχωρημένου Ποσειδώνα με την ακμή του 4ου οίκου θέτει βέβαια και ένα ζήτημα πραγματικών η υποθετικών σκανδάλων για τα οποία θα πρέπει να απολογηθεί.Και ...αλίμονο αν ο Σαρκοζί νοιώσει αδικημένος. Θα πάρει φόρα ...κι όποιον πάρει ο χάρος!Το επιπλέον δυσάρεστο είναι ότι εκείνη την περίοδο θα είναι ψυχικά και σωματικά καταβεβλημένος και όλα αυτά μπορεί να έχουν επιπτώσεις και στην υγεία του.  

Ο Νικολά Σαρκοζί, σημερινός Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, γεννήθηκε στις 28/1/55 (ώρα 22:00) στο Παρίσι.

Υδροχόος με Σελήνη στον Κριό, διαθέτει μια αμεσότητα και βέβαια ένα πολύ έντονο ταπεραμέντο, εξ αιτίας, κυρίως, της συνόδου της Σελήνης με τον Άρη.
Αυτή η όψη ευθύνεται για το ότι ο Γάλλος πολιτικός χάνει συχνά-πυκνά την ψυχραιμία του, ενώ η επιρροή της είναι εμφανής και στην προσωπική του ζωή: Οι τρεις γάμοι του-ο τελευταίος με την Κάρλα Μπρούνι-είναι η πιο τρανή ...απόδειξη της δυσκολίας του να συμβιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα με μια εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου. Οι γυναίκες γοητεύουν το Σαρκοζί αλλά παράλληλα δεν μπορεί να κατανοήσει την ψυχολογία και τη συμπεριφορά τους. Από αυτήν την άποψη, αν προβλέψω ένα ...τέταρτο γάμο θα είναι σαν να ...κλέβω εκκλησία.
Μάλιστα, οι διελεύσεις του Κρόνου, του Ουρανού και του Δία από τον άξονα 1ου-7ου οίκου, αναμένεται να επιταχύνουν τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα και σύντομα με δεδομένες τις απόψεις της κ Μπρούνι ότι «είναι μονογαμική για 2-3 μήνες το πολύ», θα δούμε και θα διαβάσουμε πολλά για τα νέα ...κατορθώματα του Προεδρικού ζεύγους.
Η πολιτική σταδιοδρομία του Νικολά Σαρκοζί υποδηλώνεται από την αντίθεση της Δήμητρας με το Μεσουράνημα, μια όψη που ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο από τη συμμετοχή σε αυτήν του αστρικού Δία και του αστρικού Ουρανού, που δεσπόζουν στο 10ο οίκο.

Το μέλλον
Από τις προόδους φαίνεται ότι το 2012 θα είναι μια πολύ κρίσιμη χρονιά για το Γάλλο Πρόεδρο. Η ενεργοποίηση του γενέθλιου Πλούτωνα, που είναι ένα από τα ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου του, ενδέχεται να στρέψει εναντίον του κύκλους συμφερόντων που θα επιχειρήσουν να του κάνουν το βίο ...αβίωτο με αποκαλύψεις και κτυπήματα κάτω από τη ζώνη.
Η σύνοδος του προχωρημένου Ποσειδώνα με την ακμή του 4ου οίκου θέτει βέβαια και ένα ζήτημα πραγματικών η υποθετικών σκανδάλων για τα οποία θα πρέπει να απολογηθεί.
Και ...αλίμονο αν ο Σαρκοζί νοιώσει αδικημένος. Θα πάρει φόρα ...κι όποιον πάρει ο χάρος!
Το επιπλέον δυσάρεστο είναι ότι εκείνη την περίοδο θα είναι ψυχικά και σωματικά καταβεβλημένος και όλα αυτά μπορεί να έχουν επιπτώσεις και στην υγεία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved