Σαν Σήμερα 26/3
Astrology

Σαν Σήμερα 26/3

Η Νταϊάνα Ρος, μέλος των θρυλικών Supremes και μια από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, γεννήθηκε στις 26/3/44 (ώρα 23:46) στο Ντητρόιτ.Κριός με Ωροσκόπο στο Σκορπιό και Σελήνη στον Ταύρο (τυπική των φωνητικών προσόντων) διαθέτει ένα πλούσιο χάρτη με προφανή καλλιτεχνική προδιάθεση (ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που ως αστρικός κάνει σύνοδο με το Μεσουράνημα) αλλά και προσόντα show woman (ο Ήλιος και ο Ερμής στον 5ο οίκο).Στην επιτυχία της συνέβαλε ουσιαστικά και ο Δίας στο Λέοντα, που κάνει σύνοδο με το αστρικό Μεσουράνημα.Φυσικά μια τόσο έντονη προσωπικότητα με ιδιαίτερο στυλ και δυναμισμό δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει έναν ισχυρό Άρη, ο οποίος σχηματίζει μια σύνοδο με τη Δήμητρα και ως αστρικός με τον Ουρανό στον 7ο οίκο. Ο τελευταίος μαζί με τον επίσης γωνιακό Κρόνο συγκροτούν ένα δίδυμο, που το έχουμε συναντήσει πολλές φορές στους χάρτες των ροκ σταρς.

Η προσωπική ζωή της Ρος ήταν πλούσια, έντονη αλλά και ...παραγωγική, αφού απέκτησε πέντε παιδιά (από τρεις άνδρες) και μάλιστα πρόσφατα έγινε και γιαγιά.Εκτός από το τραγούδι ασχολήθηκε και με την ηθοποιία, συμμετέχοντας σε πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, με πιο ξεχωριστή στιγμή την ενσάρκωση της Μπίλι Χόλιντέη (Lady Sings the Blues).

Γιάννης Ριζόπουλος

Η Νταϊάνα Ρος, μέλος των θρυλικών Supremes και μια από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, γεννήθηκε στις 26/3/44 (ώρα 23:46) στο Ντητρόιτ.
Κριός με Ωροσκόπο στο Σκορπιό και Σελήνη στον Ταύρο (τυπική των φωνητικών προσόντων) διαθέτει ένα πλούσιο χάρτη με προφανή καλλιτεχνική προδιάθεση (ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, που ως αστρικός κάνει σύνοδο με το Μεσουράνημα) αλλά και προσόντα show woman (ο Ήλιος και ο Ερμής στον 5ο οίκο).
Στην επιτυχία της συνέβαλε ουσιαστικά και ο Δίας στο Λέοντα, που κάνει σύνοδο με το αστρικό Μεσουράνημα.
Φυσικά μια τόσο έντονη προσωπικότητα με ιδιαίτερο στυλ και δυναμισμό δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει έναν ισχυρό Άρη, ο οποίος σχηματίζει μια σύνοδο με τη Δήμητρα και ως αστρικός με τον Ουρανό στον 7ο οίκο.
Ο τελευταίος μαζί με τον επίσης γωνιακό Κρόνο συγκροτούν ένα δίδυμο, που το έχουμε συναντήσει πολλές φορές στους χάρτες των ροκ σταρς.

Η προσωπική ζωή της Ρος ήταν πλούσια, έντονη αλλά και ...παραγωγική, αφού απέκτησε πέντε παιδιά (από τρεις άνδρες) και μάλιστα πρόσφατα έγινε και γιαγιά.
Εκτός από το τραγούδι ασχολήθηκε και με την ηθοποιία, συμμετέχοντας σε πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, με πιο ξεχωριστή στιγμή την ενσάρκωση της Μπίλι Χόλιντέη (Lady Sings the Blues).

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved