Σαν Σήμερα 28/3
Astrology

Σαν Σήμερα 28/3

Ο ηθοποιός Βίνσεντ Βων, γνωστός εκτός των άλλων και για τη σχέση του με τη Τζένιφερ Άνιστον μετά το χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, γεννήθηκε στις 28/3/1970 (ώρα 20:12) στη Μινεάπολη της Μινεσότα.

Στο ωροσκόπιο του ξεχωρίζει ο γωνιακός Δίας στο Σκορπιό (στον 1ο οίκο) που αν μη τι άλλο του εξασφάλισε μια καλή και εύπορη ζωή (ο πατέρας του κέρδισε τεράστια ποσά ως χρηματιστής).Σαν χαρακτήρας βέβαια δεν είναι και από τα ...καλύτερα παιδιά, έχοντας συχνά τη συμπεριφορά ενός ...ασυμμάζευτου Κριού. Κάποτε μάλιστα, ύστερα από ένα φοβερό καυγά στη Βόρεια Καρολίνα, αποβλήθηκε από όλα τα μπαρ της περιοχής.Η παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον 7ο οίκο συνέβαλε επίσης στο δυναμισμό του αλλά και την έλλειψη μέτρου, με αποτέλεσμα η αθλητική καριέρα που επιθυμούσε, να διακοπεί οριστικά ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1987.Βέβαια το ενδιαφέρον του για τα σπορ παρέμεινε και συμμετέχει ενεργά ως υποστηρικτής όλων σχεδόν των ομάδων του Σικάγο.Όσον αφορά την καλλιτεχνική του καριέρα, δείχνει να απορρέει από τις όψεις του αστρικού Ποσειδώνα με τους πλανήτες στον 1ο και τον 7ο οίκο, όπως επίσης και από τη σύνοδο του τροπικού Ποσειδώνα με την αστρική Σελήνη και το τετράγωνο του με την αστρική Δήμητρα.Ωστόσο δεν αποκλείεται το ωροσκόπιο του να λειτουργεί με έναν παράδοξο και σύνθετο τρόπο που έχουμε συναντήσει ξανά σε κάποιες περιπτώσεις και αναφέρομαι βέβαια στο συνδυασμό της τροπικής οικοθεσίας και των αστρικών θέσεων των πλανητών. Σύμφωνα με αυτό το «σενάριο» ο Βων έχει Ποσειδώνα στον 1ο οίκο και τον Ήλιο, τον Ερμή και τη Δήμητρα στους Ιχθύες και τον 5ο οίκο.

Γιάννης Ριζόπουλος

Υ.Γ. Για τη Lady Gaga που έχει σήμερα τα γενέθλια της, έχει γίνει ειδική αναφορά στην ενότητα «Τι λένε τα άστρα…»

Ο ηθοποιός Βίνσεντ Βων, γνωστός εκτός των άλλων και για τη σχέση του με τη Τζένιφερ Άνιστον μετά το χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, γεννήθηκε στις 28/3/1970 (ώρα 20:12) στη Μινεάπολη της Μινεσότα.

Στο ωροσκόπιο του ξεχωρίζει ο γωνιακός Δίας στο Σκορπιό (στον 1ο οίκο) που αν μη τι άλλο του εξασφάλισε μια καλή και εύπορη ζωή (ο πατέρας του κέρδισε τεράστια ποσά ως χρηματιστής).
Σαν χαρακτήρας βέβαια δεν είναι και από τα ...καλύτερα παιδιά, έχοντας συχνά τη συμπεριφορά ενός ...ασυμμάζευτου Κριού. Κάποτε μάλιστα, ύστερα από ένα φοβερό καυγά στη Βόρεια Καρολίνα, αποβλήθηκε από όλα τα μπαρ της περιοχής.
Η παρουσία του Άρη και του Κρόνου στον 7ο οίκο συνέβαλε επίσης στο δυναμισμό του αλλά και την έλλειψη μέτρου, με αποτέλεσμα η αθλητική καριέρα που επιθυμούσε, να διακοπεί οριστικά ύστερα από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το 1987.
Βέβαια το ενδιαφέρον του για τα σπορ παρέμεινε και συμμετέχει ενεργά ως υποστηρικτής όλων σχεδόν των ομάδων του Σικάγο.

Όσον αφορά την καλλιτεχνική του καριέρα, δείχνει να απορρέει από τις όψεις του αστρικού Ποσειδώνα με τους πλανήτες στον 1ο και τον 7ο οίκο, όπως επίσης και από τη σύνοδο του τροπικού Ποσειδώνα με την αστρική Σελήνη και το τετράγωνο του με την αστρική Δήμητρα.
Ωστόσο δεν αποκλείεται το ωροσκόπιο του να λειτουργεί με έναν παράδοξο και σύνθετο τρόπο που έχουμε συναντήσει ξανά σε κάποιες περιπτώσεις και αναφέρομαι βέβαια στο συνδυασμό της τροπικής οικοθεσίας και των αστρικών θέσεων των πλανητών. Σύμφωνα με αυτό το «σενάριο» ο Βων έχει Ποσειδώνα στον 1ο οίκο και τον Ήλιο, τον Ερμή και τη Δήμητρα στους Ιχθύες και τον 5ο οίκο.

Γιάννης Ριζόπουλος

Υ.Γ. Για τη Lady Gaga που έχει σήμερα τα γενέθλια της, έχει γίνει ειδική αναφορά στην ενότητα «Τι λένε τα άστρα…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved