Σαν Σήμερα 22/4
Astrology

Σαν Σήμερα 22/4

Ο πολυβραβευμένος Τζακ Νίκολσον γεννήθηκε στις 22/4/37 (ώρα 11:20) στην πόλη Neptune του Νιου Τζέρσι.

Ιδιόρρυθμος χαρακτήρας (σύνοδος Ήλιου-Ουρανού) με δικές του απόψεις για τη ζωή (Άρης στον Τοξότη), ευτύχησε να έχει στο χάρτη του μια σύνοδο του Δία με την αστρική Δήμητρα, όψη που είναι ένα από τα βασικά κλειδιά της επιτυχίας σε όλες τις δραστηριότητες της σόου μπιζ. Η καλλιτεχνική του καριέρα ορίστηκε από την εμπλοκή του αστρικού Ποσειδώνα στο τετράγωνο Δήμητρας-Ερμή, οι οποίοι βρίσκονται αντίστοιχα στον 7ο και το 10ο οίκο του ωροσκοπίου του. Η Σελήνη στην Παρθένο και τον 3ο οίκο σε αντίθεση με τον Κρόνο, τον βοήθησε να αποδώσει με εξαιρετική ακρίβεια δύσκολους ρόλους ...ψυχοπαρανοϊκών που στο σύνολο τους αντανακλούν το τ-τετράγωνο Πλούτωνα-Αφροδίτης-Δία.Από την άλλη πλευρά η σύνοδος της Σελήνης με τo αστρικό IC φαίνεται ότι εμπλέκεται στο μάλλον παράδοξο γεγονός ότι η πραγματική του μητέρα ήταν η φερόμενη ως αδελφή του, που έμεινε έγκυος σε νεαρή ηλικία ύστερα από μια «περιπέτεια» με έναν άνδρα του οποίου η ταυτότητα δεν διευκρινίστηκε ποτέ.Αυτή η άμεση σύνδεση των περιεχομένων του 3ου και του 4ου οίκου, που ορίζεται ίδιο-συναστριακά από τη σύνδεση της τροπικής Σελήνης με το αστρικό IC αφήνει βέβαια αναπάντητα κάποια ερωτήματα σχετικά με την απουσία του Ποσειδώνα από όλη τη διαδικασία.Ο Νίκολσον έμαθε όλη την αλήθεια σε ηλικία 37 ετών και συνήθως ανάλογα περιστατικά προκύπτουν από όψεις του Ποσειδώνα με τα Φώτα η από κάποια άλλη «διακεκριμένη» θέση του.Ο Κρόνος στους Ιχθύες σε σύνοδο με το αστρικό Μεσουράνημα βάζει έμμεσα στο «παιχνίδι» μια Ποσειδώνια διάσταση, ενώ σημαντική για το ίδιο θέμα είναι και η αντίθεση του αστρικού Ποσειδώνα με τη Δήμητρα, κυβερνήτρια του Ζυγού-κατ’ επέκταση και του 4ου οίκου.Παρόλα αυτά, προσωπικά θα ήμουν πιο ικανοποιημένος με μια «καθαρότερη» εμπλοκή του Ποσειδώνα.

Στην προσωπική του ζωή ο Τζακ Νίκολσον ακολούθησε ...πιστά τα αχνάρια της ανασφαλούς Σελήνης και της ανικανοποίητης Αφροδίτης του. Παντρεύτηκε μόνον μια φορά αλλά δημιούργησε πολλές σχέσεις με ηθοποιούς και μοντέλα. Η πιο μακροχρόνια σχέση του (κράτησε 16 χρόνια) ήταν με τη Καρκίνο Αντζέλικα Χιούστον. Χώρισαν όταν μαθεύτηκε ότι ο ...άτακτος Τζακ έκανε παιδί με την επόμενη ερωμένη του, την Αιγόκερω Ρεμπέκα Μπρουσάρντ.

Γιάννης Ριζόπουλος 

Ο πολυβραβευμένος Τζακ Νίκολσον γεννήθηκε στις 22/4/37 (ώρα 11:20) στην πόλη Neptune του Νιου Τζέρσι.

Ιδιόρρυθμος χαρακτήρας (σύνοδος Ήλιου-Ουρανού) με δικές του απόψεις για τη ζωή (Άρης στον Τοξότη), ευτύχησε να έχει στο χάρτη του μια σύνοδο του Δία με την αστρική Δήμητρα, όψη που είναι ένα από τα βασικά κλειδιά της επιτυχίας σε όλες τις δραστηριότητες της σόου μπιζ.
Η καλλιτεχνική του καριέρα ορίστηκε από την εμπλοκή του αστρικού Ποσειδώνα στο τετράγωνο Δήμητρας-Ερμή, οι οποίοι βρίσκονται αντίστοιχα στον 7ο και το 10ο οίκο του ωροσκοπίου του.
Η Σελήνη στην Παρθένο και τον 3ο οίκο σε αντίθεση με τον Κρόνο, τον βοήθησε να αποδώσει με εξαιρετική ακρίβεια δύσκολους ρόλους ...ψυχοπαρανοϊκών που στο σύνολο τους αντανακλούν το τ-τετράγωνο Πλούτωνα-Αφροδίτης-Δία.
Από την άλλη πλευρά η σύνοδος της Σελήνης με τo αστρικό IC φαίνεται ότι εμπλέκεται στο μάλλον παράδοξο γεγονός ότι η πραγματική του μητέρα ήταν η φερόμενη ως αδελφή του, που έμεινε έγκυος σε νεαρή ηλικία ύστερα από μια «περιπέτεια» με έναν άνδρα του οποίου η ταυτότητα δεν διευκρινίστηκε ποτέ.
Αυτή η άμεση σύνδεση των περιεχομένων του 3ου και του 4ου οίκου, που ορίζεται ίδιο-συναστριακά από τη σύνδεση της τροπικής Σελήνης με το αστρικό IC αφήνει βέβαια αναπάντητα κάποια ερωτήματα σχετικά με την απουσία του Ποσειδώνα από όλη τη διαδικασία.
Ο Νίκολσον έμαθε όλη την αλήθεια σε ηλικία 37 ετών και συνήθως ανάλογα περιστατικά προκύπτουν από όψεις του Ποσειδώνα με τα Φώτα η από κάποια άλλη «διακεκριμένη» θέση του.
Ο Κρόνος στους Ιχθύες σε σύνοδο με το αστρικό Μεσουράνημα βάζει έμμεσα στο «παιχνίδι» μια Ποσειδώνια διάσταση, ενώ σημαντική για το ίδιο θέμα είναι και η αντίθεση του αστρικού Ποσειδώνα με τη Δήμητρα, κυβερνήτρια του Ζυγού-κατ’ επέκταση και του 4ου οίκου.
Παρόλα αυτά, προσωπικά θα ήμουν πιο ικανοποιημένος με μια «καθαρότερη» εμπλοκή του Ποσειδώνα.

Στην προσωπική του ζωή ο Τζακ Νίκολσον ακολούθησε ...πιστά τα αχνάρια της ανασφαλούς Σελήνης και της ανικανοποίητης Αφροδίτης του.
Παντρεύτηκε μόνον μια φορά αλλά δημιούργησε πολλές σχέσεις με ηθοποιούς και μοντέλα. Η πιο μακροχρόνια σχέση του (κράτησε 16 χρόνια) ήταν με τη Καρκίνο Αντζέλικα Χιούστον. Χώρισαν όταν μαθεύτηκε ότι ο ...άτακτος Τζακ έκανε παιδί με την επόμενη ερωμένη του, την Αιγόκερω Ρεμπέκα Μπρουσάρντ.

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved