Οικονομικές προβλέψεις, από 12 έως 14 Ιανουαρίου
Astrology

Οικονομικές προβλέψεις, από 12 έως 14 Ιανουαρίου

Αυτές τις μέρες δείξε ελαστικότητα στις οικονομικές σου κινήσεις και βγες από τα καθιερωμένα...

Αλλαγή ρότας

Θετικά είναι τα ουράνια μηνύματα, ιδιαίτερα αν προσδοκάς κάποιες αλλαγές ή ανατροπές που θα βελτιώσουν τις οικονομικές σου δυνατότητες.
Οι όψεις του Ουρανού με τον Ερμή και την Αφροδίτη παραπέμπουν αρχικά σε ευχάριστες εκπλήξεις και ένα «φρεσκάρισμα» της διάθεσης σου, που σίγουρα θα έχει αντίκτυπο και στην καταναλωτική σου συμπεριφορά.
Προτιμώντας προϊόντα που ναι μεν δεν είναι πρώτης ανάγκης αλλά ενισχύουν την αίσθηση της μοναδικότητας σου, μπορείς να ξεφύγεις έστω και προσωρινά από τη μιζέρια που σε πολιορκεί. Και είναι λογικό, αυτός ο άλλος «αέρας» στην ψυχολογία σου να σε φέρει πιο κοντά σε επιτυχίες ή προοπτικές που μέχρι χθες έδειχναν μάταιες.
Φυσικά, αν ανήκεις στους τυχερούς, θα λάβεις μια έκτακτη όσο και απρόβλεπτη ενίσχυση ή ένα πρωτότυπο δώρο.
Από την άλλη πλευρά, το γενικό κλίμα ανανέωσης μπορεί να θίξει ισορροπίες που φαίνονται δεδομένες κι αν πιστεύεις ότι η οικονομική σου ασφάλεια βρίσκεται στο απυρόβλητο, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις αντιλήψεις σου. Εδώ όσο πιο «ανελαστικός» είσαι τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες σου για να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης ή ενός «σοκ».

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved