Πλανητικό σκηνικό Φεβρουαρίου 2015
Astrology

Πλανητικό σκηνικό Φεβρουαρίου 2015

Ξημερώνει μία καινούργια ελπίδα για την οποιαδήποτε μειωμένη περιουσία μας.

Η αλλαγή που έχει προκαλέσει το αποτέλεσμα των εκλογών, πρωτοστατεί στις καρδιές όσων προσδοκούν τη λύτρωση, αυτόν τον καθοριστικό μήνα των κυβερνητικών αποφάσεων.

Ο μήνας αυτός επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, σαρωτικές αλλαγές και ανταποδοτικές ενέργειες, σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.
Όσο για το προσωπικό, αρχίζουμε να αισθανόμαστε δυνατοί και σίγουροι για τις επιδιώξεις μας, καθώς το τρίγωνο Δία –Ουρανού, έρχεται και πάλι να υπενθυμίσει, πως δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την υπερεκτίμηση του γνωστού, σε σχέση με εκείνο που υπολείπεται να γνωρίσουμε. ( Andre Breton).
O Ήλιος από τις 12 μοίρες του Υδροχόου θα σχηματίσει ένα ανατρεπτικό εξάγωνο με τον Ουρανό από 1 έως 6/2, δηλώνοντας τις ξεκάθαρες προθέσεις για εντάξεις και αποχωρήσεις σε όλα τους τομείς, ειδικά στις 2/2.
Η αντίθεση με τον Δία που παρεμβάλλεται από 2 έως 10/2 φλογώνει τις προθέσεις υπερβολικά και είναι πιθανό να πέσουμε σε λάθη καθώς και ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, συμβάλλοντας στην μεγιστοποίηση του αυθορμητισμού και της απερισκεψίας. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved