Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 18 Μαρτίου
Astrology

Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 18 Μαρτίου

Σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα πρέπει να έχεις τον νου σου σε ενδεχόμενες δόλιες επιβουλές κατά των κεκτημένων σου.

Οι καιροί είναι... πονηροί!
Η Δευτέρα είναι μια «Κρόνια» ημέρα και δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, οπότε μην... ζορίζεις τα πράγματα! Αντίθετα, φύλαξε τις οικονομίες σου για κάποιες έκτακτες ανάγκες που δεν μπορούν να περιμένουν.
Φρόντισε επίσης να τηρείς τα νόμιμα, κομίζοντας ή απαιτώντας σε κάθε περίπτωση τα αναγκαία έγγραφα και παραστατικά, αφού η «τσιμπίδα» του νόμου καιροφυλακτεί.
Από την Τρίτη τα πράγματα χαλαρώνουν αλλά και πάλι αν είναι να σου δοθεί κάτι, αυτό θα συμβεί από μόνο του, χωρίς δηλαδή να καταβάλλεις κάποια προσπάθεια.
Εσύ από την πλευρά σου μπορείς να βοηθήσεις πρόσωπα που νοιώθεις ότι έχουν πραγματικό πρόβλημα. Και σου γράφω «νοιώθεις» γιατί η διαίσθηση και όχι η λογική σου είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στην σωστή επιλογή.
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί ακόμη να βελτιώσει την ψυχολογία σου, τόσο ώστε να υπερβείς τις όποιες ανάγκες ή ελλείψεις σου. Εδώ θα «μετρήσει» πολύ η ικανότητα σου να... ονειρεύεσαι και να αισιοδοξείς, ενώ αν είσαι τυχερός θα δεις να εκπληρώνεται μια ευχή σου, σαν από θαύμα! Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved