Τι λένε τα άστρα...για τη Ναταλία Λιονάκη
Astrology

Τι λένε τα άστρα...για τη Ναταλία Λιονάκη

Καρκίνος με Σελήνη μάλλον στην Παρθένο χαρακτηρίζεται αστρολογικά από τα τετράγωνα του Κρόνου (στο Λέοντα) προς την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Ταύρο.Η σύνδεση των τριών πλανητών είναι αρκετά δύσκολη ως προς τη διαχείριση της, αφού οι έντονες επιθυμίες και ο «ροκ» τρόπος ζωής που επαγγέλλονται η Αφροδίτη με τον Άρη, εναλλάσσονται με τους ηθικούς περιορισμούς και το ενοχικό σύνδρομο που σχεδόν πάντα δημιουργεί ο Κρόνος. Ο πόνος και η χαρά, το πάθος και η απογοήτευση, ο υπέρμετρος ερωτισμός και η αγαμία, η κατάθλιψη και το ...ξεσάλωμα είναι αναπόσπαστα δεμένα μεταξύ τους και μάλιστα οι αντίρροπες τάσεις ανταγωνίζονται η μια την άλλη. Και είναι γεγονός ότι αν αυτές οι πλανητικές όψεις αφεθούν να λειτουργήσουν αποκλειστικά στο χώρο των διαπροσωπικών σχέσεων, δεν προοιωνίζουν παρά μόνον μπελάδες, μπλεξίματα και ....σαδομαζοχιστικές πρακτικές. Η αντίθεση του Ουρανού στο Σκορπιό με την Αφροδίτη είναι βέβαια το ....αντίπαλο δέος του Κρόνου, όσον αφορά κυρίως τις ηθικές διαστάσεις του ζητήματος αλλά περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση βάζοντας στο ...τραπέζι των διαπραγματεύσεων παραδοξότητες και πειραματισμούς πέρα από κάθε φαντασία.Σκέτη κόλαση, δηλαδή... Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από την εμπλοκή στο όλο σχήμα και της αστρικής Σελήνης (κάνει σύνοδο με τον Κρόνο), η οποία με τη συμμετοχή της εντείνει ακόμη περισσότερο τις συναισθηματικές πιέσεις και δημιουργεί καταστάσεις προς αμφότερες τις κατευθύνσεις: Την Άρεια του «θέλω» και την Κρόνια του «πρέπει».

Όπως φαίνεται, σε αυτήν την εσωτερική πάλη ήρθε να δώσει τη δική του λύση ο υπερβατικός Ποσειδώνας-ένας πλανήτης που συνδέεται άμεσα με το θρησκευτικό συναίσθημα-βρίσκοντας «πάτημα» στην αντίθεση που σχηματίζει ως αστρικός με την τροπική Αφροδίτη.Ο «μηχανισμός» είχε στηθεί και το μόνο που απέμενε ήταν η «πυροδότηση» του... Η περυσινή απόφαση της Ναταλίας Λιονάκη να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και τον «αμαρτωλό» κόσμο της show biz υπαγορεύθηκε κυρίως από τον Πλούτωνα, έναν πλανήτη που ...ειδικεύεται σε μηδενισμούς και αναγεννήσεις. Βέβαια, η αντίθεση του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον Ήλιο της συνοδεύτηκε και από μερικές ακόμη καταλυτικές όψεις στον προοδευμένο χάρτη της, με σημαντικότερο το «μεγάλο τρίγωνο» που σχηματίστηκε ανάμεσα στη γενέθλια Αφροδίτη, τον «προχωρημένο» Κρόνο και τον «προχωρημένο» Ποσειδώνα, ένα σχήμα που πρακτικά τροφοδότησε και ενεργοποίησε το γενέθλιο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου.Ακολούθησε το τετράγωνο του διελαύνοντα Κρόνου προς τον Ήλιο της, μια όψη που από ότι φαίνεται δυσκόλεψε ουσιαστικά τις οικογενειακές της σχέσεις και θα επαναληφθεί το προσεχές φθινόπωρο.Όμως όλα τα πράγματα έχουν τον κύκλο τους...

Προσωπικά εκτιμώ ότι τελικά η Ναταλία Λιονάκη, με δεδομένα τα έντονα στοιχεία κοινωνικότητας που υπάρχουν στο γενέθλιο χάρτη της, δεν θα ...αντέξει τους περιορισμούς του μοναχικού βίου και θα επιστρέψει, αναμορφωμένη μεν ύστερα από το πολύ ενδιαφέρον «ταξίδι» της, αλλά και «καταδικασμένη» να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς της δαίμονες.Η σύνοδος του Ερμή με το Δία στους Διδύμους και το τετράγωνο του Ήλιου της με τη Δήμητρα θα είναι πάντα εκεί για να της θυμίζουν ότι το να «πνίγει» τις ζωτικές της ανάγκες μέσα από οιουσδήποτε «-ισμούς», δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι η μοναδική λύση στα προβλήματα της. Αν δεν κατορθώσει να κάνει μια δημιουργική σύνθεση των αντιμαχόμενων τάσεων της ζώντας μια «κοσμική» ζωή -κι αυτό μπορεί να το πετύχει σε ένα μεγάλο βαθμό μέσα από τους ρόλους της σε ταινίες-η πίστη της θα γίνει μπούμερανγκ και θα καταλήξει να ...αυτό-μαστιγώνεται ύστερα από τους «φρικτούς πειρασμούς» που θα κυριεύουν το κορμί και την ψυχή της.

Το τετράγωνο του προοδευμένου Ήλιου της με τον Ουρανό, ύστερα από τέσσερα περίπου χρόνια θα είναι το σημαντικότερο «κρας τεστ» για τους αυτό-περιορισμούς που έχει δρομολογήσει. Την ίδια περίπου περίοδο ο διελαύνων Δίας θα περάσει από τον Ήλιο της, θέτοντας ενδεχομένως οριστικό τέλος στην «Κρόνια» επικυριαρχία.

Γιάννης Ριζόπουλος  

Καρκίνος με Σελήνη μάλλον στην Παρθένο χαρακτηρίζεται αστρολογικά από τα τετράγωνα του Κρόνου (στο Λέοντα) προς την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στον Ταύρο.

Η σύνδεση των τριών πλανητών είναι αρκετά δύσκολη ως προς τη διαχείριση της, αφού οι έντονες επιθυμίες και ο «ροκ» τρόπος ζωής που επαγγέλλονται η Αφροδίτη με τον Άρη, εναλλάσσονται με τους ηθικούς περιορισμούς και το ενοχικό σύνδρομο που σχεδόν πάντα δημιουργεί ο Κρόνος.
Ο πόνος και η χαρά, το πάθος και η απογοήτευση, ο υπέρμετρος ερωτισμός και η αγαμία, η κατάθλιψη και το ...ξεσάλωμα είναι αναπόσπαστα δεμένα μεταξύ τους και μάλιστα οι αντίρροπες τάσεις ανταγωνίζονται η μια την άλλη. Και είναι γεγονός ότι αν αυτές οι πλανητικές όψεις αφεθούν να λειτουργήσουν αποκλειστικά στο χώρο των διαπροσωπικών σχέσεων, δεν προοιωνίζουν παρά μόνον μπελάδες, μπλεξίματα και ....σαδομαζοχιστικές πρακτικές.
Η αντίθεση του Ουρανού στο Σκορπιό με την Αφροδίτη είναι βέβαια το ....αντίπαλο δέος του Κρόνου, όσον αφορά κυρίως τις ηθικές διαστάσεις του ζητήματος αλλά περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση βάζοντας στο ...τραπέζι των διαπραγματεύσεων παραδοξότητες και πειραματισμούς πέρα από κάθε φαντασία.
Σκέτη κόλαση, δηλαδή...
Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από την εμπλοκή στο όλο σχήμα και της αστρικής Σελήνης (κάνει σύνοδο με τον Κρόνο), η οποία με τη συμμετοχή της εντείνει ακόμη περισσότερο τις συναισθηματικές πιέσεις και δημιουργεί καταστάσεις προς αμφότερες τις κατευθύνσεις: Την Άρεια του «θέλω» και την Κρόνια του «πρέπει».

Όπως φαίνεται, σε αυτήν την εσωτερική πάλη ήρθε να δώσει τη δική του λύση ο υπερβατικός Ποσειδώνας-ένας πλανήτης που συνδέεται άμεσα με το θρησκευτικό συναίσθημα-βρίσκοντας «πάτημα» στην αντίθεση που σχηματίζει ως αστρικός με την τροπική Αφροδίτη.
Ο «μηχανισμός» είχε στηθεί και το μόνο που απέμενε ήταν η «πυροδότηση» του... Η περυσινή απόφαση της Ναταλίας Λιονάκη να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και τον «αμαρτωλό» κόσμο της show biz υπαγορεύθηκε κυρίως από τον Πλούτωνα, έναν πλανήτη που ...ειδικεύεται σε μηδενισμούς και αναγεννήσεις. Βέβαια, η αντίθεση του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον Ήλιο της συνοδεύτηκε και από μερικές ακόμη καταλυτικές όψεις στον προοδευμένο χάρτη της, με σημαντικότερο το «μεγάλο τρίγωνο» που σχηματίστηκε ανάμεσα στη γενέθλια Αφροδίτη, τον «προχωρημένο» Κρόνο και τον «προχωρημένο» Ποσειδώνα, ένα σχήμα που πρακτικά τροφοδότησε και ενεργοποίησε το γενέθλιο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου.
Ακολούθησε το τετράγωνο του διελαύνοντα Κρόνου προς τον Ήλιο της, μια όψη που από ότι φαίνεται δυσκόλεψε ουσιαστικά τις οικογενειακές της σχέσεις και θα επαναληφθεί το προσεχές φθινόπωρο.
Όμως όλα τα πράγματα έχουν τον κύκλο τους...

Προσωπικά εκτιμώ ότι τελικά η Ναταλία Λιονάκη, με δεδομένα τα έντονα στοιχεία κοινωνικότητας που υπάρχουν στο γενέθλιο χάρτη της, δεν θα ...αντέξει τους περιορισμούς του μοναχικού βίου και θα επιστρέψει, αναμορφωμένη μεν ύστερα από το πολύ ενδιαφέρον «ταξίδι» της, αλλά και «καταδικασμένη» να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς της δαίμονες.
Η σύνοδος του Ερμή με το Δία στους Διδύμους και το τετράγωνο του Ήλιου της με τη Δήμητρα θα είναι πάντα εκεί για να της θυμίζουν ότι το να «πνίγει» τις ζωτικές της ανάγκες μέσα από οιουσδήποτε «-ισμούς», δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι η μοναδική λύση στα προβλήματα της. Αν δεν κατορθώσει να κάνει μια δημιουργική σύνθεση των αντιμαχόμενων τάσεων της ζώντας μια «κοσμική» ζωή -κι αυτό μπορεί να το πετύχει σε ένα μεγάλο βαθμό μέσα από τους ρόλους της σε ταινίες-η πίστη της θα γίνει μπούμερανγκ και θα καταλήξει να ...αυτό-μαστιγώνεται ύστερα από τους «φρικτούς πειρασμούς» που θα κυριεύουν το κορμί και την ψυχή της.

Το τετράγωνο του προοδευμένου Ήλιου της με τον Ουρανό, ύστερα από τέσσερα περίπου χρόνια θα είναι το σημαντικότερο «κρας τεστ» για τους αυτό-περιορισμούς που έχει δρομολογήσει. Την ίδια περίπου περίοδο ο διελαύνων Δίας θα περάσει από τον Ήλιο της, θέτοντας ενδεχομένως οριστικό τέλος στην «Κρόνια» επικυριαρχία.

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved