Νέα Σελήνη Μαρτίου στον Κριό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;
Astrology

Νέα Σελήνη Μαρτίου στον Κριό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στον Κριό

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 28 Μαρτίου, 5:57 πμ, στις 7° 37’ του Κριού.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ας δούμε τώρα πώς θα επιδράσει η Νέα Σελήνη στον Κριό στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, το σθένος σου θα επιστρέψει και θα είσαι διατεθειμένος/η να παλέψεις μέχρι τέλους για να πραγματοποιήσεις αυτά που επιθυμείς. Θα καταληφθείς από άκρατο ενθουσιασμό και θα θέλεις να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα με τα παλιά για να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνεις επιλογές που θα σου προσφέρουν μελλοντικές προοπτικές κι όχι με βάση τη στιγμιαία ικανοποίησή σου ή για να «χορτάσεις» το Εγώ σου. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε συγκεκριμένο στόχο και να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις και αψυχολόγητες κινήσεις. Μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα αυξήσει τη σεξουαλικότητά σου. Το σίγουρο είναι ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρωταγωνιστείς και θα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα εφ’ όλης της ύλης.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρίσκεσαι σε εγρήγορση κι ίσως έχεις μια ανυπομονησία να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα επιθυμείς. Είσαι πεπεισμένος/η ότι αν προσπαθήσεις αρκετά και δεν υποχωρήσεις μπροστά σε οποιοδήποτε εμπόδιο, οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Ωστόσο, το παρασκήνιο θα είναι ιδιαίτερα ενεργό και μπορεί να υπάρξουν κρυφοί ανταγωνισμοί και καταστάσεις που δε θα κάνουν εύκολο το έργο σου. Επειδή, ωστόσο, κι ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, πρόσεξε μήπως ξοδέψεις το δυναμικό σου σε ατέρμονες και χωρίς νόημα διαμάχες και διαξιφισμούς. Το καλό είναι ότι τίποτα δε θα μείνει κρυφό, οπότε θα φανεί τελικά ποιοι είναι οι αντίπαλοί σου και ποιοι οι υπερασπιστές σου και θα ξέρεις πώς να τους αντιμετωπίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προετοιμάσου για συναρπαστικές περιπέτειες με τη Νέα Σελήνη στον 11° οίκο σου, η οποία θα αναπτερώσει το ηθικό σου και θα σε ωθήσει να φτιάξεις ένα μάλλον τολμηρό σχέδιο, ώστε να ικανοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου. Μπορεί να διευρύνεις τον κύκλο σου, να κάνεις καινούργιες παρέες και φίλους, να συμμετέχεις σε μια ομάδα που μάχεται για έναν καλό σκοπό ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου και θα τονώσει την αδρεναλίνη σου. Από την άλλη, έντονη θα είναι και η κοινωνική σου ζωή με συχνές εξόδους και διασκεδάσεις που θα σε ανανεώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ακμαίος/α και ζωντανός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 10° οίκο σου, τον Κριό, σε τροφοδοτεί με δύναμη και κουράγιο να πολεμήσεις για τους στόχους σου ή σου δίνει το κίνητρο να βάλεις καινούργιους. Σε ωθεί να κρατήσεις το κεφάλι σου ψηλά και να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη βεβαιότητα. Σίγουρα, ο δρόμος της ανηφόρας, τουλάχιστον όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα, δε θα είναι εύκολος, αφού θα βρεις μπροστά σου ανταγωνιστές και αντιπαλότητες που δεν περίμενες, ωστόσο καλείσαι να δείξεις ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα και να πείσεις με έργα όσους και όσες αμφιβάλλουν για την αξία σου, γιατί έτσι, θα κάνεις και συμμάχους. Μη φοβηθείς να πάρεις ένα ρίσκο ή να κάνεις μια στροφή στην καριέρα σου, γιατί μπορεί να είναι η ευκαιρία σου, απλά φρόντισε καλού-κακού να έχεις κι ένα δίχτυ ασφαλείας.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις καινούργια πράγματα που θα συμβάλλουν στην άνοδο, όχι μόνο του μορφωτικού αλλά και του επαγγελματικού σου επιπέδου, να καταρτιστείς και να εδραιώσεις τις γνώσεις σου. Αν επιδιώκεις τη βελτίωση της ζωής σου, τότε θα πρέπει να αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα εφόδια για να την αποκτήσεις. Ένα ταξίδι ή η επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται στο εξωτερικό θα σε τροφοδοτήσει με ιδέες ή θα σου ανοίξει πόρτες που δε φανταζόσουν. Εκμεταλλεύσου τη Νέα Σελήνη στον 9° οίκο σου τόσο για να περάσεις καλά, όσο και εξελίξεις τον εαυτό σου μέσα από καινούργια και άκρως ζωογονητικά εγχειρήματα κι ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 8° οίκο σου θα έχεις την ευκαιρία, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα, ενδεχομένως σχετικά με περιουσιακά, τράπεζες κι εφορία και γενικά υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Τα χρήματα που θα δώσεις, ωστόσο, δεν αποκλείεται να σου έρθουν πίσω, με μια επιστροφή ή ένα κέρδος που δεν περίμενες. Επίσης, πιθανόν να πάρεις ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους ή να κάνεις μια επένδυση – ένα άνοιγμα που θα πιάσει. Όλα αυτά βέβαια, αφού θα τα έχεις σκεφτεί καλά, θα έχεις βάλεις κάτω και θα έχεις μελετήσει όλα τα δεδομένα και δε σε πιάσει βιασύνη. Στην παρούσα φάση, καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις συνεργασίες και ό,τι κάνεις να το κάνεις μόνος/η σου.

ΖΥΓΟΣ

Η δική σου επαναστατική διάθεση ξυπνά με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και 7° οίκο σου που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ερωτικών σου σχέσεων και των συνεργασιών σου. Έως τώρα ήσουν πρόθυμος/η να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσεις την ισορροπία, ωστόσο θα διαπιστώσεις στην πράξη ότι το συμβιβαστικό πνεύμα που επέδειξες δεν είχε τα ανάλογα οφέλη για σένα, αλλά για τους άλλους. Την περίοδο που ακολουθεί χρειάζεται να βάλεις τα όριά σου και να συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να μη νιώθεις ο/η χαμένος/η ή ριγμένος/η, θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες και μετά να καλύψεις των υπολοίπων. Κι όχι δεν είναι εγωιστικό, μόνο έτσι θα μπορέσεις να φέρεις στα ίσα της την τραμπάλα που έχει γείρει. Άλλωστε για να συνεχίσεις να προσφέρεις, θα πρέπει να εισπράττεις τα ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δικαιολογίες τελειώνουν με τη Νέα Σελήνη να ενεργοποιεί 6° οίκο της εργασίας και της υγείας και πρέπει να κάνεις τα δέοντα. Οφείλεις να βγεις από το παρασκήνιο και να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου ή να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις με συναδέλφους ή προϊσταμένους σου γιατί μόνο έτσι θα αντιστραφεί το κλίμα υπέρ σου. Επίσης, έχεις υποχρέωση να φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου, όχι μόνο από άποψη εμφάνισης, αλλά και ευεξίας, γι’ αυτό οπλίσου με αποφασιστικότητα και κόψε κακές συνήθειες που το επιβαρύνουν ή τουλάχιστον περιόρισέ τες, αν το περιβάλλον σου δε σε αφήνει να... αγιάσεις και σε παρασύρει σε διάφορες απολαύσεις. Είναι άλλωστε η κατάλληλη εποχή να αρχίσεις μια δίαιτα ή μια ειδική διατροφή που θα έχει γρήγορα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον 5° οίκο θα σε τροφοδοτήσει με αρκετή ενέργεια και διάθεση να ανανεωθείς μέσα από καινούργια ενδιαφέροντα και έρωτες που θα σε πάνε ένα βήμα, μακρύτερα ή ψηλότερα. Αυτό που κυρίως επιζητάς είναι την έξαψη, να ζήσεις την κάθε στιγμή, την περιπέτεια και μεγάλες συγκινήσεις γιατί έτσι θα αναζωογονηθείς σε σώμα και πνεύμα. Γνωριμίες, έξοδοι με παρέες και φίλους και φλερτ θα πληθύνουν και θα σε κρατούν συνεχώς σε κίνηση, ενώ ένας φλογερός και παθιασμένος, νέος έρωτας θα σε συναρπάσει κι ίσως καταλήξει σε σχέση. Αν έχεις παιδιά, τότε θα χρειαστεί να τιθασεύσεις λίγο την τάση ανεξαρτησίας και την επαναστατικότητά τους γιατί αν τα αφήσεις ελεύθερα θα σε τρελάνουν με τα καπρίτσια τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα οικογενειακά και σπιτιού, όπου στη μεν πρώτη θα πρέπει να επιδείξεις αυστηρότητα σε κάποιες αυθαιρεσίες, «αποστασίες» ή παρεμβάσεις των μελών, ενώ στο δεύτερο θα χρειαστεί να κάνεις αγορές, αλλαγές ή και εργασίες που είναι αναγκαίες και ανέβαλες. Το κακό είναι ότι θα είσαι σε διαρκή υπερένταση και δε θα μπορείς να ηρεμήσεις, τουλάχιστον όχι πριν κλείσεις όλα όσα έχεις αναλάβει, όπως επίσης ότι θα αναστατωθείς με κάποιες συμπεριφορές δικών σου ανθρώπων, που θα τις βρεις άδικες. Ίσως αισθανθείς ότι έχεις φορτωθεί τα πάντα και κανείς δε νοιάζεται, αντί όμως να πάρεις προσωπικά τα πράγματα, αφού δεν έχεις συμπαράσταση ή δε βλέπεις προθυμία για βοήθεια, απαίτησέ την.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλείσαι να αλλάξεις αρκετές πλευρές της καθημερινότητάς σου, κάνοντάς την πιο εύκολη κι απλή απ’ ό,τι είναι. Μπορεί να σε έχουν κουράσει κάποιες υποχρεώσεις ή δουλειές ρουτίνας και να θέλεις να τις ξεφορτωθείς, όπως επίσης και η συχνή τριβή με συγγενικά πρόσωπα που δε σου δημιουργεί κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτό και θα αρχίσεις να βάζεις μια απόσταση. Από την άλλη, θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η και πρόθυμος/η να συναντηθείς και να έρθεις σε επαφή με καινούργια πρόσωπα που έχετε κοινές αντιλήψεις και φρέσκιες ιδέες που θα σε ξεσηκώσουν και θα σε βγάλουν κι εσένα από τη ρουτίνα σου. Από αρκετές απόψεις πάντως η περίοδος που ακολουθεί θα είναι αρκετά γρήγορη σε ρυθμούς και δε θα σε αφήσει στιγμή να βαρεθείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 2° οίκο σου το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον οικονομικό τομέα καθώς οι ανάγκες σου θα πληθύνουν, το ίδιο κι οι επιθυμίες σου και θα απαιτήσουν την άμεση ικανοποίησή τους. Πιθανόν να αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, να αναζητήσεις καινούργιους πόρους, ακόμα και ιδέες που θα σου φέρουν κέρδος. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να σου γίνει μια πρόταση που θα σου φανεί συμφέρουσα και ότι εξυπηρετεί τον σκοπό σου, όμως, πριν βιαστείς να την αποδεχτείς, θα πρέπει να την ερευνήσεις καλά τους όρους. Επίσης, είναι πιθανό να λάβεις χρήματα που δεν περίμενες ή να κερδίσεις ένα ποσό που θα καλύψει αρκετές «τρύπες». Το παν είναι η σωστή διαχείριση και φυσικά να μην υποκύψεις στην καταναλωτική μανία που ίσως σε πιάσει, από τη στιγμή που θα έχεις την άνεση να ξοδεύεις. Απόλαυσε αυτά που θέλεις κι αποκτάς, όμως σκέψου και το άμεσο μέλλον.

Σχετικά άρθρα:

Μηνιαίες προβλέψεις από 20/3 έως 20/4 - Ο μήνας του Κριού

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved