Τι λένε τα άστρα... για το Χρήστο Ψωμόπουλο
Astrology

Τι λένε τα άστρα... για το Χρήστο Ψωμόπουλο

Ο Σκορπιός επιχειρηματίας που έχει απασχολήσει επανειλημμένα το Πανελλήνιο, αρχής γενομένης από την προσωπική του σχέση με τις Τοξοτίνες Άννα Βίσση και Τζούλια Αλεξανδράτου, περνά δύσκολες ώρες αντιμετωπίζοντας ...κατάματα τον Κρόνο, που περνώντας από τη γενέθλια θέση του ζητάει τα ...ρέστα για όσα στραβά έγιναν στο παρελθόν. Και βέβαια όλα αυτά είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταλήξει οριστικά ως προς το τι έχει μεγαλύτερη αξία για τον ίδιο και για να χαράξει μια νέα πορεία.Η σύνοδος του Ήλιου του με τον Ουρανό υποδηλώνει έναν μάλλον απρόβλεπτο χαρακτήρα που αρέσκεται σε εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς. Ιδιοφυής, γοητευτικός, όσο και ...ανεξέλεγκτος είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Οι ανατροπές είναι ο κανόνας στη ζωή του και δυστυχώς αυτές δεν είναι πάντα προς το συμφέρον του.Ουσιαστικά, η έλλειψη μέτρου-ένα τυπικό σύμπτωμα του ...ξεσαλωμένου Δία-είναι εκείνη που ευθύνεται για τα τωρινά του προβλήματα. Ο πλανήτης που ανάλογα με τη χρήση του αναδεικνύεται σε σωτήρα η ...Σειρήνα είναι πανταχού παρών στο χάρτη του Χρήστου Ψωμόπουλου, σχηματίζοντας δυναμικές όψεις με τη Σελήνη, την Αφροδίτη τον Ερμή και την αστρική Δήμητρα. Αυτές οι όψεις πριμοδοτούν ...σκανδαλάκια αλλά και επωφελείς σχέσεις με το γυναικείο φύλο και από αυτήν την άποψη δεν αποκλείεται να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται τώρα με την πολύτιμη συνδρομή κάποιας φίλης του.Γενικότερα παρότι η φετινή χρονιά του (από γενέθλια σε γενέθλια) εξ αιτίας του τετραγώνου Δήμητρας-Άρη χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις και αντιδικίες, ο Δίας δεν τον έχει εγκαταλείψει και πολύ σύντομα θα πάψει να βλέπει τον κόσμο ...ριγέ.Φυσικά, τα πλήρη δεδομένα του ωροσκοπίου του (Ωροσκόπος, οικοθεσία κλπ) μπορεί να δώσουν μικρές η μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Γιάννης Ριζόπουλος  

Ο Σκορπιός επιχειρηματίας που έχει απασχολήσει επανειλημμένα το Πανελλήνιο, αρχής γενομένης από την προσωπική του σχέση με τις Τοξοτίνες Άννα Βίσση και Τζούλια Αλεξανδράτου, περνά δύσκολες ώρες αντιμετωπίζοντας ...κατάματα τον Κρόνο, που περνώντας από τη γενέθλια θέση του ζητάει τα ...ρέστα για όσα στραβά έγιναν στο παρελθόν. Και βέβαια όλα αυτά είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταλήξει οριστικά ως προς το τι έχει μεγαλύτερη αξία για τον ίδιο και για να χαράξει μια νέα πορεία.
Η σύνοδος του Ήλιου του με τον Ουρανό υποδηλώνει έναν μάλλον απρόβλεπτο χαρακτήρα που αρέσκεται σε εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς. Ιδιοφυής, γοητευτικός, όσο και ...ανεξέλεγκτος είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Οι ανατροπές είναι ο κανόνας στη ζωή του και δυστυχώς αυτές δεν είναι πάντα προς το συμφέρον του.
Ουσιαστικά, η έλλειψη μέτρου-ένα τυπικό σύμπτωμα του ...ξεσαλωμένου Δία-είναι εκείνη που ευθύνεται για τα τωρινά του προβλήματα. Ο πλανήτης που ανάλογα με τη χρήση του αναδεικνύεται σε σωτήρα η ...Σειρήνα είναι πανταχού παρών στο χάρτη του Χρήστου Ψωμόπουλου, σχηματίζοντας δυναμικές όψεις με τη Σελήνη, την Αφροδίτη τον Ερμή και την αστρική Δήμητρα.
Αυτές οι όψεις πριμοδοτούν ...σκανδαλάκια αλλά και επωφελείς σχέσεις με το γυναικείο φύλο και από αυτήν την άποψη δεν αποκλείεται να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται τώρα με την πολύτιμη συνδρομή κάποιας φίλης του.
Γενικότερα παρότι η φετινή χρονιά του (από γενέθλια σε γενέθλια) εξ αιτίας του τετραγώνου Δήμητρας-Άρη χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις και αντιδικίες, ο Δίας δεν τον έχει εγκαταλείψει και πολύ σύντομα θα πάψει να βλέπει τον κόσμο ...ριγέ.
Φυσικά, τα πλήρη δεδομένα του ωροσκοπίου του (Ωροσκόπος, οικοθεσία κλπ) μπορεί να δώσουν μικρές η μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved