Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 22/6
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 22/6

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.

Η επικοινωνία στο προσκήνιο

Κριός

Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, διαταράσσοντας την ηρεμία σου. Καλό είναι λοιπόν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση αλλά και να προετοιμάσεις την άμυνά σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερες συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη σχετική με τα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα η μέρα να αποδειχθεί αρκετά τυχερή ή γόνιμη, τόσο στις αγορές σου, όσο και στις επενδυτικές πρωτοβουλίες σου, αρκεί να προσανατολιστείς σε «έξυπνες» λύσεις, που συνδυάζουν την απόδοση με την ευελιξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να ποντάρεις στην επικοινωνιακή σου δεινότητα, αφού μέσω αυτής θα αναδειχθείς. Επιπλέον, αναμένονται περισσότερες μετακινήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να διεκδικήσεις αποφασιστικά ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον αλλά και να αμυνθείς αποτελεσματικά απέναντι σε κάποια «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις όλα αυτά που είχες κατά νου, είτε είναι «η ώρα τους» είτε όχι! Είναι αλήθεια ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, υπερπηδώντας ενίοτε και κάποια δύσκολα εμπόδια, πρόσεξε όμως μήπως στην πορεία βαρεθείς ή εξαντλήσεις τα όρια της αντοχής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ανανεώσεις τον φιλικό σου κύκλο αλλά και για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να ενεργοποιήσει μια κρυφή έχθρα και επιβάλλεται να πάρεις τα μέτρα σου για κάθε ενδεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει ένα νέο ενδιαφέρον στην καριέρα σου, προσφέροντάς σου αρκετές εναλλακτικές. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να είσαι πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς». Παράλληλα, πριμοδοτούνται εξελίξεις στις φιλικές σου σχέσεις, και δεν θα λείψουν ούτε οι νέες και «συναρπαστικές» γνωριμίες αλλά ούτε και οι έντονες διαφωνίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να αναλάβεις δράση ή να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο», αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις από όσες ή όσους νιώθουν ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους ή απλά χάνουν τη βολή τους! Ίσως μάλιστα δεν αποφύγεις τελικά την σύγκρουση με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους διαμορφώνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να προκύψει μια νέα πηγή εισοδήματος, ακριβώς την στιγμή που… στερεύει μια άλλη! Ωστόσο αν δεν είσαι «στο κέντρο σου» και κινηθείς με γνώμονα αυτά που θέλουν οι άλλοι από σένα, θα «άγεσαι και να φέρεσαι» από απόψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Η Σελήνη στους Διδύμους τείνει να ανανεώσει τον κύκλο των συνεργατών σου αλλά επειδή το «γενικό πρόσταγμα» το έχουν άλλοι, προσπάθησε να πας με «τα νερά τους». Έτσι κι αλλιώς, αν τα πράγματα μεταξύ σας είναι συμβατά, τότε θα εκπληρωθούν «αυτομάτως» πολλά από αυτά που ζητάς, διαφορετικά θα ματαιοπονείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Καρκίνο είναι πιθανό να ενεργοποιήσει συγκρούσεις ή να κάνει τους άλλους αρκετά επιθετικούς απέναντι σου. Στον αντίποδα βέβαια μπορεί να σου φέρει μια μικρής διάρκειας αλλά και αποτελεσματική συνεργασία «ειδικού σκοπού».

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους δρομολογεί νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την δημιουργικότητά σου και σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που μοιράζεστε κοινές ευαισθησίες ή αντιλήψεις, ανοίγοντας τον δρόμο σε περαιτέρω δράσεις. Παράλληλα, με τον τομέα της εργασίας αλλά και της υγείας σου να επηρεάζεται, ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιο περιστατικό οξύ, αλλά περαστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου με τους οικείους σου αλλά και να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved