Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 27/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ανανεωτικό κλίμα

Κριός

Ο ενεργός Ουρανός θα σε βάλει σε ανησυχία, αφού κάποιες προθέσεις των άλλων που θεωρούσες ως δεδομένες, φαίνεται να μην είναι τόσο σταθερές ή αξιόπιστες. Δεν αποκλείεται λοιπόν μια τρέχουσα συνεργασία σου να βρεθεί «στον αέρα». Από την άλλη, δείχνει σκόπιμο να προσεγγίσεις άτομα που μέχρι χθες έστεκαν «απέναντί» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο ενεργός Ουρανός σου πάει… κόντρα στα εργασιακά σου, αφού όχι μόνον δεν σου διασφαλίζει μια σταθερότητα, αλλά σε καλεί να προβείς και σε κάποιες αλλαγές, κάτι βέβαια για το οποίο δεν είσαι και τόσο πρόθυμος/η. Καλό είναι όμως να ξεπεράσεις έγκαιρα τα «κολλήματά» σου και να «ξεβολευτείς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ουρανός προσθέτει νέο «χρώμα» στην ζωή σου, μέσα από δημιουργικές δράσεις ή πρωτοβουλίες που ξεχωρίζουν ή προκαλούν. Ωστόσο, την ίδια στιγμή μπορεί να διαταραχθεί η ισορροπία στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δείχνει να πηγαίνει κόντρα στα «θέλω» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αναστάτωση τόσο στο σπίτι, όσο και την καριέρα σου, ενώ δεν αποκλείεται να «σοκαριστείς» από ένα οικείο σου πρόσωπο. Καλείσαι λοιπόν να διαχειριστείς «σοφά» την κατάσταση, προβαίνοντας από μόνος σου σε αλλαγές, που θα «κλείσουν στόματα» ή θα προλάβουν το… κακό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο ενεργός Ουρανός προάγει την φιλομάθειά σου και μπορεί να σε «μυήσει» σε νέες γνώσεις ή τεχνικές. Όσον αφορά όμως στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις σου με γνωστούς και συγγενείς, ενδέχεται να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων ή εντάσεων «από το πουθενά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου φαίνεσαι σίγουρα πιο… όμορφος/η, ενώ η καθημερινότητά σου μπορεί να εξελιχθεί αρκετά ευχάριστα, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να συμμετάσχεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, οι πολύ σημαντικές ή «κομβικές» εξελίξεις φαίνεται να αφορούν κυρίως στα οικονομικά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Ουρανό να «κάνει παιχνίδι», όσο δείχνεις απροθυμία να «ξεβολευτείς» και καταφεύγεις σε σπασμωδικές κινήσεις, τόσο «ψαλιδίζονται» οι ελπίδες σου για κάτι καλό. Αντίθετα, αν τολμήσεις να προχωρήσεις με οδηγό την αλήθεια σου και ανεξάρτητα από την κοινωνική αποδοχή του εγχειρήματός σου, τότε θα μπορέσεις να «αλλάξεις επίπεδο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Ουρανό στις «επάλξεις», κάποιες αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις μπορεί να σε κάνουν να «πέσεις από τα σύννεφα» και σε μια τέτοια περίπτωση, σίγουρα θα… ικανοποιηθείς, αν πληρώσεις τους «κακούς» με το ίδιο νόμισμα, αξιοποιώντας την δική σου «κρυφή» δυναμική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Ουρανό να «χρωματίζει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως τελικά να αξίζει τον κόπο να επιχειρήσεις μια πλήρη όσο και θεαματική ανανέωση στις φιλίες και τον κοινωνικό σου κύκλο γενικότερα, αφού κάποια πράγματα φαίνεται πως έχουν «παλιώσει» ή δεν ανταποκρίνονται πια στις απαιτήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Ουρανός καθιστά σχετικά αναποτελεσματικές τις «πάγιες» πολιτικές σου και σου ζητά να αλλάξεις ρότα. Σε διαφορετική περίπτωση μάλιστα, μπορεί να εκτεθείς από μάλλον απρόβλεπτες εξελίξεις, αφού σήμερα επικρατούν οι εξαιρέσεις του κανόνα. Επιπλέον, ενδέχεται να απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο που μέχρι σήμερα φαινόταν σαν το «alter ego» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Κάποιοι «δεν σε καταλαβαίνουν», εσύ όμως καλά θα κάνεις να τους αγνοήσεις, επιμένοντας να απευθύνεσαι εκεί που ο λόγος σου πιάνει τόπο, καλλιεργώντας συνάμα τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου. Αυτός είναι για σήμερα ο δρόμος ο… σωστός, ιδιαίτερα ως προς τις πνευματικές ή επιστημονικές αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Αντί να «καταδικάσεις» τον εαυτό σου σε μια άγονη υποχωρητικότητα, τόλμησε να προχωρήσεις σε κάτι πραγματικά ρηξικέλευθο στον επαγγελματικό τομέα, βάζοντας στόχους που για κάποιους δείχνουν μεν ανεδαφικοί, για σένα όμως δεν είναι ακατόρθωτοι. Αν μάλιστα κυνηγήσεις το «αδιανόητο», μπορεί να αποκομίσεις κι ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved