Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 28/10
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 28/10

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο. 

«Δεν ξέρω την ερώτηση αλλά το σεξ είναι σίγουρα η απάντηση»!

Κριός

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με λεπτομέρειες σχετικές με τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να απευθυνθείς σε κάποιον/α που κατέχει καλά το αντικείμενο. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει εύκολο θύμα στις ορέξεις κάποιου/ας που ξέρει να χειρίζεται τις προσωπικές αδυναμίες σου, ιδιαίτερα αν δεν μπορείς να τις ελέγξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σου αποκαλύψει το μυστικό μιας «συνταγής» ή να σε μυήσει σε ειδικές λεπτομέρειες που κατέχουν λίγοι. Επιπλέον, καλείσαι να «ψειρίσεις» πρόσωπα και καταστάσεις. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μπορεί να συμβάλλει σε δυσάρεστα περιστατικά είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία είτε στις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να εργαστείς επιμελώς και να τηρήσεις τα δέοντα στην δουλειά σου, αφού οι λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν την διαφορά! Παράλληλα, φαίνεται πως ένας «δικός σου» άνθρωπος τα θέλει όλα… δικά του, επιβάλλοντας όρους που λίγο απέχουν από τον εκβιασμό. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε παραπέμπει σε «σέξι» αγορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να παρέμβεις για να εξυπηρετήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, αναμένεται να δεχθείς έντονες πιέσεις σε ένα προσωπικό ή οικογενειακό σου θέμα, όταν όμως τα πράγματα έχουν φτάσει «στο αμήν», δεν χωρούν ημίμετρα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ίσως σου δημιουργήσει μια αίσθηση απώλειας ή σε οδηγήσει σε δύσκολες αποφάσεις για μια συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να προβείς σε επισκευές συσκευών που σχετίζονται με την επικοινωνία σου. Επιπλέον, εξέτασε με προσοχή τις νομικές διαστάσεις ενός περιουσιακού σου θέματος. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για καθαριότητες στον χώρο σου και την εξάλειψη κάθε εστίας μόλυνσης. Ακόμη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία και την διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Σκορπιό αναδεικνύει τις ικανότητές

σου σε μια σειρά από πρακτικά ζητήματα που απαιτούν μια λεπτομερή επεξεργασία. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να αφήσεις πίσω σου ότι σε βαραίνει, εσύ όμως ψάχνοντας τρόπους για να δώσεις λύσεις στα οικονομικά σου προβλήματα, μπορεί να απευθυνθείς σε «σκοτεινούς» κύκλους και το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα ξεφύγεις χωρίς απώλειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να εξετάσεις με προσοχή τα «ψιλά γράμματα» μιας συμφωνίας ή συνεργασίας, ώστε να έχεις… ήσυχο το κεφάλι σου! Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αναδεικνύει το σεξ απίλ σου, κάτι που σου ανοίγει «πόρτες», όχι όμως χωρίς να σου ζητηθούν «πονηρά» ανταλλάγματα. Επιπλέον, ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως επωφεληθείς από απώλειες άλλων ή μια αποζημίωση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου, σε καλεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου, προκειμένου να αντιμετωπίσεις επιτυχώς ποικίλα τεχνικά προβλήματα στην δουλειά ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ίσως σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή φανατικής αντιζηλίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να εργαστείς μυστικά. Επιπλέον, μπορεί να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες γύρω από τις ενέργειες ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, το φιλότιμό σου σε ωθεί να «θυσιαστείς» για ένα φίλο ή μια φίλη, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο που βρίσκεται, δεν αποκλείεται ωστόσο στο τέλος να αποκομίσεις την αίσθηση πως σε εκμεταλλεύτηκαν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να οργανώσεις μια συνάντηση στον χώρο σου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τεχνικά θέματα. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε πιέζει να δώσεις λύσεις, έχοντας συνείδηση ότι ο κόσμος δεν είναι «αγγελικά πλασμένος». Προσπάθησε να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να σε επιβαρύνει ψυχικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε θέλει πιο προσεκτικό και λεπτομερή σε σχέση με κάποιες λεπτομέρειες που «μετράνε», είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σου, είτε για ένα τεχνικό ζήτημα. Παράλληλα, η τάση σου προς το μυστήριο και το άγνωστο μπορεί βέβαια να βρει τον… δρόμο της, σε «αμαρτωλούς» προορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να ασχοληθείς με τεχνικά ζητήματα ή να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τονίζει την σεξουαλικότητά σου, κάτι όμως που μπορεί να είναι ευλογία και κατάρα μαζί, αφού ναι μεν σου ανοίγονται «πόρτες» που για άλλους είναι ερμητικά κλειστές, από την άλλη πλευρά όμως υποτιμούνται τα υπόλοιπα προσόντα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved