Ιανουάριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια
Astrology

Ιανουάριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Ιανουάριο;

Ο Ιανουάριος του 2018 ξεκινά με πολύ δυναμικό τρόπο και επηρεάζει όλα τα ζώδια.

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Ιανουάριος

ΚΡΙΟΣ ♈

1 έως και 31 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 21 έως και τις 25 Μαρτίου θα νιώθεις πίεση και ότι πρέπει να κάνεις πράγματα είτε για να αποκαταστήσεις το όνομά σου είτε την οικογένειά σου ή τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Πιθανή σχέση με μεγαλύτερο πρόσωπο.

1 -3 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου, θα βιώσεις μια πραγματικότητα, η οποία θα σε ζορίσει αρκετά, πιθανόν σε σχέση με οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα ή ενοχές. Αν το παρατηρήσεις όμως, θα δεις ότι σε ωθούν στο να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να δεις μια καινούργια διάσταση. Καρκίνος και Αιγόκερως θα σε πιέσουν πολύ.

15- 17 Ιανουαρίου: Θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που όμως θα σε βάλει μέσα σε νέα καλούπια, κυρίως σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, η οικογένεια θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, για να κατακτήσεις μεγαλύτερους στόχους. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα αναγκαστείς να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις, με μια υπερβολή όμως. Ένα καινούργιο ξεκίνημα θα σε στιγματίσει με ιδιαίτερο τρόπο.

27 Ιανουαρίου: Η δύναμή σου θα διοχετευτεί, ώστε να πετύχεις προσωπικές σου επιδιώξεις. Πιθανή επεκτατική πολιτική αλλά φιλοσοφικές, ταξιδιωτικές και θρησκευτικές αναζητήσεις. Θα έχεις αισιοδοξία και ζωντάνια. Εσύ που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα σύρεις τον χορό.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved