Είναι το 2018 έτος εκλογών για την Ελλάδα;
Astrology

Είναι το 2018 έτος εκλογών για την Ελλάδα;

Οι Αστρολογικές ενδείξεις για το ενδεχόμενο βουλευτικών εκλογών μέσα στο 2018

Πολύς λόγος γίνεται (ξανά) για το ενδεχόμενο βουλευτικών εκλογών μέσα στο 2018 αλλά ανεξάρτητα από το τι εκτιμούν και πρεσβεύουν οι πολιτικοί αναλυτές, η Αστρολογία έχει τον δικό της τρόπο να προσδιορίζει τέτοιου είδους εξελίξεις.

Μάλιστα, τα κριτήρια, είναι καρπός μιας στατιστικής αξιολόγησης και θέλουν τον Ουρανό, την Δήμητρα και τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) να συνδέονται μεταξύ τους στο ωροσκόπιο της Νέα Σελήνης, που προηγείται των εκλογών. Σημαντικό ρόλο ωστόσο φαίνεται να παίζει και η ενεργοποίηση του άξονα 5ου-11ου οίκου, ιδιαίτερα αν συμμετέχει ο Δίας.

Αυτή η τελευταία συνθήκη εκπληρώνεται στην Νέα Σελήνη του Μαΐου του 2019, τότε δηλαδή που είναι προγραμματισμένες οι επόμενες Ευρωεκλογές. Αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο να έχουμε «διπλές» εκλογές; Όχι.

Νωρίτερα και με βάση το ίδιο κριτήριο η πιο χαρακτηριστική Νέα Σελήνη είναι αυτή της 7ης Δεκεμβρίου του 2018, που δείχνει ικανή να προκαλέσει μια εκλογική διαδικασία, με πιο πιθανή ημερομηνία την Κυριακή 9/12, λόγω των εορτών που ακολουθούν.

Αν λοιπόν έχουμε βουλευτικές εκλογές μέσα στην χρονιά, τότε είναι η… ώρα τους!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved