Οι προβλέψεις της εβδομάδας 28/01 - 03/02 από την Μπέλλα Κυδωνάκη
Astrology

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 28/01 - 03/02 από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Ποιες είναι οι προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για την εβδομάδα αυτή;

Όσο προχωράνε οι εβδομάδες τόσο τα πράγματα γίνονται πιο συνταρακτικά. Από τις 28/1 θα έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα στο πλανητικό σύστημα αφού στις 31/1 γίνεται η Πανσέληνος- έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα και στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου.

Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Επηρεάζει επίσης τους Ιχθύς, διότι μπορεί να ξεπληρώσουν ή να αντιληφθούν ένα κομμάτι κάρμα που πρέπει να το ζήσουν προκειμένου να αλλάξουν την τωρινή πραγματικότητα. Τα ζώδια της γης και του νερού θα κάνουν επίσης τις αλλαγές τους, αρκεί να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στον τομέα της επικοινωνίας και της ιδιωτικότητας.

Υπάρχει ένα μυστήριο αυτήν την εβδομάδα που πρέπει να ανακαλυφθεί και να εξερευνηθεί. Δεν μας θα δοθεί τίποτα εύκολα και «στο πιάτο». Όλα είναι πάλι υπό αναίρεση, όμως παράλληλα υπάρχει το πνεύμα της επικοινωνίας, της φιλικότητας και της ομαδικότητας. Γενικώς, με την Πανσέληνο στον Λέοντα γίνονται συλλογικές αλλαγές που τις αντιλαμβανόμαστε όλοι. Ανάλογα με τον τρόπο που θα τις εισπράξουμε σε προσωπικό επίπεδο, θα τοποθετηθούμε και θα κινηθούμε για το μέλλον.

Motto της εβδομάδας: Οι άνθρωποι πρέπει να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν κάποια θέματα που πιθανόν απασχολούν την κοινωνία, το έθνος ή το κράτος μας.

Δες την αναλυτική πρόβλεψη του ζωδίου σου στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved