Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο... θερμόαιμα
Astrology

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο... θερμόαιμα

Μπορεί να μαντέψεις στάνταρ το ένα ή τα δύο, αλλά όχι όλα!

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που αισθανόμαστε πιο ευερέθιστοι απ’ ό,τι συνήθως κι ό,τι μας πουν ή γίνει «ανάβουμε» με τη μία, από έναν καφέ που θα χυθεί, ένα ποτήρι που θα σπάσει, μέχρι έναν περαστικό που θα μας κοιτάξει περίεργα ή έναν οδηγό που θα μας «κλείσει» είναι ικανά να μας κάνουν έξαλλους. Έχουμε γενικά «μια κακιά μέρα» όπου όλα πάνε στραβά.

Είναι, δε, παρατηρημένο ότι οι άνθρωποι, αν έχουν κάνει κακό ύπνος ή δεν έχουν φάει, είναι πιο οξύθυμοι. Ωστόσο, είναι και θέμα ιδιοσυγκρασίας, ορισμένα πρόσωπα το αποδέχονται σαν κατάσταση και άλλα τα παίρνουν άσχημα γιατί είναι από τη φύση τους θερμόαιμα. Βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις ο θυμός τους είναι δικαιολογημένος και όταν τον αφήνουν να βγει, τότε ποιος είδε τον Θεό και δεν το φοβήθηκε.

Αν τύχει να έχεις δίπλα σου ένα τέτοιο, που παίρνει φωτιά με το παραμικρό ή είναι οργισμένο για κάποιο λόγο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις την υπομονή σου και να περιμένεις να ξεσπάσει, ώστε να μπορείς του να μιλήσεις, χωρίς να τσακωθείς. Φράσεις όπως «ηρέμησε, μην κάνεις έτσι» να ξέρεις ότι εξαγριώνουν ακόμα περισσότερο.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 4 πιο θερμόαιμα ζώδια, ώστε να πάρεις τις απαραίτητες... προφυλάξεις!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved