Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/2 έως 5/3
Astrology

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/2 έως 5/3

Αγώνας, Αγάπη

Οι πλανήτες έχουν την ίδια πεισματάρικη και εγωιστική φύση με σένα. Όσο βλέπουν πως η επιρροή τους πιάνει τόπο, τόσο αυθαδιάζουν σε βάρος σου. Χαίρονται να σε ορίζουν, μα βρίσκουν και τα κάνουν.

Ουσιαστικά καθρεφτίζουν την νοοτροπία του κακομαθημένου παιδιού, που ενοικεί εντός σου και όταν το κανακεύεις όλα είναι μέλι-γάλα και το κλάμα λιγοστό. Αν όμως το παραπετάξεις, το αφήσεις ατάιστο και δεν του δώσεις τη δέουσα σημασία, τότε αρχίζει ο σαματάς.

Και η τροφή των πλανητών δεν είναι γαλατάκι και φρουτόκρεμες, ούτε μια Kinder έκπληξη, αλλά οι εφαρμογές της ενέργειάς τους. Ο καθένας από αυτούς σε θέλει κατάδικό του, μέσα από τα έργα σου κι εδώ είναι που αρχίζουν τα δύσκολα, αφού οι απαιτήσεις διαφέρουν συχνά παρασάγγας κι εσύ οφείλεις να τις συνθέσεις με τέτοιο τρόπο, που να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, χωρίς να χάσεις την ανθρωπιά σου.

Το πιο φασαριόζικο «μωρό» σου βέβαια είναι ο Άρης, που μάλιστα αυτές τις μέρες έχει ξανά την τιμητική του στη γειτονιά σου.

"Πρόσεξέ με", σου φωνάζει, κτυπώντας με δύναμη χέρια και πόδια. Βόμβες πέφτουν γύρω του και χιλιάδες «γιατί» ανεβαίνουν στους ουρανούς.

Στην κοντινή σου Ανατολή τα νοσοκομεία καταρρέουν στην αναμονή μιας εκεχειρίας που όλο έρχεται και ποτέ δεν φτάνει. Ο Σουλτάνος εκθειάζει τον μπορντό μπερέ μιας εξάχρονης, μιλώντας για σημαίες και φέρετρα. Άρματα μάχης, πολεμικά πλοία κι αεροπλάνα εξαθλιώνουν τους πολλούς για το χατίρι των ελαχίστων. Ο ένας αλυτρωτισμός γεννά τον άλλον. Ο φανατισμός στην υπηρεσία του κέρδους και της ισχύος, γιατί δεν φαντάζομαι να νομίζεις πως όλα αυτά γίνονται για μια ιδέα.

Στην μακρινή σου Δύση πάλι, τα σχολεία έγιναν εδώ και καιρό πεδία μάχης. Ένα αυτόματο όπλο παίρνει δεκάδες ζωές και δεν είναι ταινία φαντασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved