Facebook: Πώς διαγράφεται το μέλλον του, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις;
Astrology

Facebook: Πώς διαγράφεται το μέλλον του, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις;

Από την ημερομηνία γέννησής του (4/2/2004) φαίνεται πως τα ψέματα είναι πολύ περισσότερα από τις αλήθειες

Εδώ και χρόνια, το Facebook έγινε για πολύ κόσμο μια αγαπημένη συνήθεια, ένα είδος διαδικτυακής οικογένειας, όπου τα μέλη της μοιράζονται αλήθειες και ψέματα της ζωής τους. Πάνω από 2 δις χρήστες σε μηνιαία βάση ήταν η τελευταία αποτίμηση της δυναμικής του.

Από την ημερομηνία γέννησής του, ωστόσο, (4/2/2004) φαίνεται πως τα ψέματα είναι πολύ περισσότερα από τις αλήθειες, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στον Υδροχόο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια… παρερμηνείας! Μέσα από το όμορφο επικοινωνιακό περιτύλιγμα του Facebook, τα ψεύτικα προφίλ και οι κάθε λογής απάτες συγκροτούν τον πυρήνα της ύπαρξής του.

Επιπλέον, μυστικές υπηρεσίες και εταιρείες ή ομάδες το χρησιμοποιούν για να κάνουν τη «δουλειά» τους και τα «κοινωνικά πειράματά» τους, σε άγνοια των αθώων και αφελών που πίστεψαν ότι το δικαίωμα της εύκολης και διευρυμένης επικοινωνίας δεν θα είχε και κάποιο σοβαρό αντίτιμο σε μια κοινωνία που εμπορεύεται τα πάντα, ακόμη και «ψυχές ανθρώπων». Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για την «αξιοποίηση» των προσωπικών δεδομένων 50 εκ χρηστών από την Cambridge Analytica είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου, επειδή όμως έγινε σε ιδιαίτερο timing είχε τελικά ευδιάκριτες συνέπειες και έπονται περισσότερες.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved