Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17/4 έως 23/4
Astrology

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 17/4 έως 23/4

Οι πρωτομάστορες

Η γη τρέμει κάτω από τα πόδια σου.

Οι δύο πρωτομάστορες, ο Άρης και ο Πλούτωνας αρχίζουν να ξεθεμελιώνουν το παλιό και σε ρωτούν:

Είσαι έτοιμος για μια ακόμη μεγάλη αλλαγή, είσαι έτοιμος να τα αφήσεις όλα πίσω σου ή μήπως φοβάσαι;

Κι αν λες «άσε τους άλλους να αλλάξουν, εγώ πια έκλεισα τον κύκλο μου», να θυμάσαι πως όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια –και μάλιστα τέτοια σχέδια- τότε το σύμπαν γελάει τρανταχτά.

Ξέρεις τίποτε δεν κρατά αιώνια, η ζωή σου κάνει κύκλους, όπως και τα πάντα γύρω σου. Ο Ήλιος δύει για να ανατείλει μια νέα ημέρα. Την άνοιξη διαδέχεται το θέρος, το φθινόπωρο κι ύστερα ο χειμώνας, για να έρθει μια νέα άνοιξη, διαφορετική κι ας μοιάζει με την προηγούμενη. Μην κλείνεις, λοιπόν, τα μάτια μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα και βαυκαλίζεσαι πως ο κόσμος σου είναι τόσο ολοκληρωμένος, που δεν επιδέχεται αλλαγών.

Ούτε κι ο Θεός ο ίδιος δεν το δέχεται αυτό κι έχει φροντίσει να διασπείρει μέσα στους τοποτηρητές της τάξης και μερικούς διαπρύσιους κήρυκες της ανανέωσης. Είτε της ειρηνικής είτε της βίαιης. Κι όλοι, ένθεν κακείθεν, είναι παιδιά του, αυτά που έμαθες να ξεχωρίζεις με το όνομά τους κοιτώντας τον εαυτό σου στον Καθρέφτη. Ο Πλούτωνας είναι ένα από αυτά και σου αποκαλύφθηκε για να κατανοήσεις το κοσμικό σχέδιο, του οποίου είσαι μέρος και ταυτόχρονα ο ανθός του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved