Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/4 έως 1/5
Astrology

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 24/4 έως 1/5

Γράμμα από τον Χείρωνα

Ύστερα από πολύ καιρό, ο ταχυδρόμος κτύπησε την πόρτα σου. Παραξενεύτηκες βέβαια, αφού έχεις συνηθίσει να ζεις στην πραγματικότητα του διαδικτύου και των e-mails. Και κάτω από το συλλεκτικό γραμματόσημο που μοιραζόταν με τον λινό vintage φάκελο μια παλιά αίγλη, υπήρχαν τα στοιχεία του αποστολέα:

Χείρων ο Κένταυρος!

Απορημένος το άνοιξες και, πριν καν αρχίσεις να διαβάζεις, σε συνεπήρε η γλυκιά μυρωδιά του παλιού χαρτιού.

Παιδί μου

Αποφάσισα να σου γράψω με την ευκαιρία της άφιξής μου στον Κριό. Μου αρέσει, ξέρεις, να επισκέπτομαι ξανά μέρη που έχω περπατήσει στο παρελθόν, αφού λίγο, τόσο δα, να σκάψω πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων, αναδύονται μνήμες και νοσταλγικοί ρυθμοί, που κάποτε έσπειρα.

Δεν θέλω όμως να σου φάω την ώρα με τα δικά μου. Εσύ με ενδιαφέρεις και οι μνήμες σου, αυτές που ο πόνος κι η χαρά τους έχουν ξεθωριάσει, μα καρτερούν την στιγμή που θα λευτερωθούν, σαν την μυρωδιά που τώρα απολαμβάνεις.

Θέλω λοιπόν να σου θυμίσω την ιστορία της ζωής σου:

Σε βλέπω να πασχίζεις και να βασανίζεσαι. Σπρώχνεις, κολυμπάς για να φτάσεις στην πηγή σου, στον χαμένο σου παράδεισο. Εκεί που κάποτε κολυμπούσες, με συντροφιά το τραγούδι της μάνας, τον ήχο και την ανάσα του Θεού σου. Εκεί που μετάλαβες για πρώτη φορά το μυστήριο της ζωής, εκεί όπου ένιωσες για πρώτη φορά την αγάπη σου.

Κι όταν μια μέρα η ευτυχία σου διακόπηκε και βγήκες στη στεριά, σου έμεινε το παράπονο κι ένα πελώριο "Γιατί". Το πρώτο σου… Έκλαψες πολλές φορές από τότε μα κανείς δεν σου απάντησε. Δεν άκουσες ούτε μια συγγνώμη που σε έβγαλαν από τον παράδεισό σου. Σου τον πήραν ξαφνικά, σου τον έκλεψαν!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved