Μάιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια
Astrology

Μάιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Μάιο;

Μάιος 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ ♈

‣ Από 1η έως και τις 13 Μαΐου: Ο Ερμής στον Κριό συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου και να σου βγάζει στην επιφάνεια τη διάθεση να ρισκάρεις, μιλώντας πολύ ανοικτά για όλα τα θέματα. Οι ιδέες θα συνεχίσουν να είναι νεωτεριστικές και πολύ προχωρημένες. Για αυτό τον λόγο μπορεί να εκμεταλλευτείς με ευκολία τα νέα δεδομένα και να δράσεις δυναμικά και γρήγορα.

‣ Από 1η έως και τις 15 Μαΐου: Ο Ουρανός έχει φτάσει πλέον στο τέλος του ζωδίου σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, φέρνοντας διάφορες ανατροπές στα δεδομένα σου. Όλα γίνονται φυσικά για ένα λόγο, τον οποίο θα αναγνωρίσεις 100%, όταν αρχίσεις να τον βλέπεις πια πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

‣ Από 1η έως και τις 31 Μαΐου: Ο Δίας στον άξονά σου, στον Σκορπιό, θα κάνει έντονη την παρουσία του, προσφέροντας ευκαιρίες να επεκταθείς μέσα από συνεργασίες, οι οποίες θα είναι για σένα ιδιαίτερες και μοναδικές, κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 7 Νοεμβρίου έως και τις 12 Νοεμβρίου.

‣ Από 11 έως και τις 20 Μαΐου: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου προσδίδει λάμψη και ενέργεια, οπότε θα έχεις μεγάλη ενίσχυση σε όλους τους τομείς. Θα κάνεις αρκετές συνειδητοποιήσεις και μέσα από εκεί θα βοηθήσεις τον αληθινό σου εαυτό να βγει σιγά-σιγά στην επιφάνεια.

‣ Από 14 έως και τις 29 Μαΐου: Ο Ερμής θα μπει στο ζώδιό σου και θα σου φέρει εμπνεύσεις και δημιουργικές συζητήσεις. Το σημαντικότερο είναι ότι θα εκφράζεις εύκολα τις σκέψεις σου και η επικοινωνία σου θα είναι ανοικτή και κυρίως πολύ ιδιαίτερη.

‣ 15 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 15 Μαΐου θα σηματοδοτήσει καινούργια ξεκινήματα, αλλά και ξεκαθαρίσματα σε υλικά θέματα και κυρίως σε ό,τι αφορά ακίνητα, οικονομικά και γενικά την εξασφάλισή σου. Αν έχεις γεννηθεί πάνω κάτω σε αυτή την ημερομηνία, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια φρέσκια αρχή σε προσωπικό επίπεδο.

‣ 16 Μαΐου: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο

Η είσοδος του πλανήτη Ουρανού στον Ταύρο θα σηματοδοτήσει μεγάλες, αλλά και πιεστικές αλλαγές γιατί σε ωθεί στο να ξεκολλήσεις και να κάνεις πολλές αναθεωρήσεις σε οτιδήποτε αφορά στο υλικό επίπεδο. Προς το παρόν, θα αναστατώσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις μόλις πρώτες δύο ημέρες. Οι τοποθετήσεις σου πλέον απέναντι στα πράγματα θα είναι διαφορετικές, αφού θα ζοριστείς να τα βγάλεις όλα στην επιφάνεια και θα λες αλήθειες που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω, χωρίς όμως να σε νοιάζει για το αποτέλεσμα, καθώς η σημαντικότερη ανάγκη σου θα είναι να τα ξεφορτωθείς από πάνω σου, με στόχο φυσικά να εξελιχθείς και να εξελίξεις...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved